اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با تاکید بر تامین آب روستاها از محل آب شیرین کن ها، گفت: نیاز آبی روستاهای شرق هرمزگان نیازمند توجه جدی است.
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با تاکید بر تامین آب روستاها از محل آب شیرین کن ها، گفت: نیاز آبی روستاهای شرق هرمزگان نیازمند توجه جدی است.
به گزارش مهر، عبدالحمید حمزه پور در مراسم افتتاح آبرسانی به سه روستا در شهرستانهای بندرلنگه و میناب بیان داشت: قریب به ۵۰ درصد جمعیت استان هرمزگان در روستاها ساکن هستند، ۷۰۰ روستا در کنار سواحل قرار گرفته اند و بیشترین جمعیت روستایی هرمزگان در شرق استان زندگی می کنند.
وی عنوان کرد: در ۵۰ سال اخیر هیچ زمانی مثل امروز خشکسالی را تجربه نکرده بودیم. خشکسالی سال گذشته به نبود آب دامن زده است. اگر توسعه آب شیرین کن ها از ۴ سال گذشته آغاز نمیشد امروز با بحران غیرقابل تصور روبرو بودیم.
حمزه پور خاطرنشان کرد: ۲۰۰ روستا در دولت یازدهم و دوازدهم که اصلا خط آب شرب نداشتند با احداث ۲۰ سایت آبشیرین کن از نعمت اب شیرین بهره مند شده اند. تمام این آب شیرین کن ها توسط پیمانکاران و سرمایه گذاران بومی احداث شد.وی با بیان اینکه دو سایت آب شیرین کن تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید، اضافه کرد: در حال حاضر از ۲۵ درصد روستاهای استان هرمزگان از آب شیرین کن استفاده می کنند و با بهره برداری از ۱۵ سایت دیگر آب شیرین کن ۴۵ درصد روستاها از منابع آب شیرین آب شیرین کن ها بهره مند می شوند.
حمزه پور با بیان اینکه بیلان دشت های آبی استان هرمزگان منفی شده است، تاکید کرد: نیاز آبی روستاهای هرمزگان در شرق استان نیازمند توجه جدی است، اگر هم اکنون به فکر احداث ۵ سایت آب شیرین کن بزرگ در شرق استان نباشیم در ۵ سال آینده با مشکل جدی در تامین آب در شرق هرمزگان روبرو خواهیم بود.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان افزود: سه پروژه آبرسانی در بخش روستایی شامل تامین آب روستای بندر بستانه، بندر شناس و ملو و آبرسانی به شهر تیرو در مجموع با اعتبار هزینه شده ۱۴۲ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
به گفته حمزه پور، از شش آب شیرین کنی که در غرب استان قول احداث آن را داده بودیم تا کنون ۴ سایت آب شیرین کن به بهره برداری رسیده است و آب پایداری در بندر بستانه و بندر شناس ایجاد شده است. از محل صندوق توسعه ملی آبرسانی به شهر تیرور هم به طور کامل انجام شده است.وی با تاکید بر نیاز تخصیص اعتبارات بیشتر در حوزه آب بیان داشت: استان هرمزگان دارای هزار و ۷۰۰ روستا است و با اعتبارات کنونی برآورده کردن نیاز آبی آنها مشکل خواهد بود و نیازمند افزایش اعتبارات اختصاص یافته به استان هرمزگان با توجه به وضعیت خشکسالی های اخیر هستیم.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
تحقق کامل مصوبات سفرهای شهرستانی استانداربا اجرای65 پروژه آبرسانی در شرق هرمزگان
146 پروژه آبرساني روستایی با اعتباري بالغ بر600 ميليارد ريال در حال اجراست
80روستای جاسك هرمزگان با كمبود شدید آب مواجه هستند
عملیات اجرایی طرح آبرسانی کناره مجتمع روستاهای میناب آغاز شد
کاهش سطح آب قنات ها به دلیل خشکسالی هاست
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
گامی بلند برای دریانوردی؛ اتحادیه حملونقل دریایی هرمزگان پیشگام تحول در صنعت دریایی
شورای رقابت قیمتهای جدید خودرو را تایید کرد
بازگشت مالیات مدالآوران المپیک ۲۰۲۴ پاریس
اعمال افزایش قیمت خودرو از اول آذر اجرایی میشود
توضیحات حضرتی درباره افزایش قیمت خودرو
رشد ۱۷۴۹۸ واحدی شاخص کل بورس در ابتدای معاملات امروز