16

آبان

1403


اجتماعی

12 مهر 1397 08:17 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی - همان گونه که از ترک جلسه و آبستراکسیون تعدادی از اعضا در نشست قبلی شورا قابل پیش بینی بود، هفتاد و پنجمین نشست علنی شورای شهر به دلیل به حد نصاب رسیدن اعضا رسمیت نیافت اما این جلسه غیررسمی به صحنه تشویق و تهدیدهای جدی برای بازگرداندن غایبان به صحن علنی تبدیل شد

رییس شورای شهر در ابتدای جلسه به تشریح وضعیت چهار عضو غایب شامل؛ فاطمه جراره ،پرویز سالاری، اسلام باوقار و کیانوش جهانبخش پرداخت و اظهار داشت: جراره اعلام کرده است خارج از شهر به سر می برد و قادر به حضور نیست.

ادعای دفاع از اقتصاد مقاومتی و ابطال بلیت های هواپیما از جیب مردم

فیصل دانش ادامه داد: پرویز سالاری نیز که ادعای دفاع از اقتصاد مقاومتی را دارد در تهران به سر می برد که تاکنون دو یا سه بار به درخواست ایشان بلیت برگشت هواپیما با هزینه شورا که در واقع از جیب مردم است تهیه شده و هر بار این بلیت ها باطل شده که با ادعای اقتصاد مقاومتی وی همخوانی ندارد.

به گفته دانش: کیانوش جهانبخش نیز دقایقی پیش از جلسه صحن شورا را ترک کرد و اسلام باوقار نیز قول حضور داده بود که در جلسه شرکت نکرده است.

رییس شورای شهر بندرعباس ادامه داد: آبستراکسیون حق طبیعی اعضاست اما نباید فراموش کرد غایبان در نشست هایی حضور نمی یابند که مردم ذینفع هستند و با غیبت آنها کار شهرداری و مردم گره می خورد.

دانش تصریح کرد: البته قانون نحوه برخورد با این افراد را مشخص کرده و امیدواریم این آخرین غیبت آنان باشد و گرنه برخورد قانونی خواهیم کرد.

غیبت اعضا به خاطر منافع شخصی است

نایب رییس شورا نیز با اظهار تاسف از رسمیت نیافتن جلسه  گفت: این عدم حضور به دلیل منافع شخصی است و نمی دانم چرا افرادی که رای مردم را گرفته اند، به تعهد خود با مردم پایبند نیستند.

جواد بلارک ادامه داد: استاندار ۱۳ میلیارد تومان به شهرداری بندرعباس کمک کرده که قرار بود در این نشست درباره آن تصمیم گیری کنیم که با غیبت چهار عضو شورا و رسمیت نیافتن جلسه، این فرصت برای نشست جاری از دست رفت.

اگر کمیسیون می خواهند، من  می دهم

آبتین امیری دیگر عضو شورا نیز گفت: غیبت افراد یاد شده موجب تحمیل هزینه های اضافی مانند حق الجلسه و پذیرایی به بیت المال می شود.

وی اضافه کرد: اگر این افراد به خاطر مسائل داخلی نمی آیند، حاضریم با آنها گفت و گو کنیم و به آنها امتیاز بدهیم تا برگردند.این عضو شورا ادامه داد: بگویند امیری جای ما را تنگ کرده تا من از عضویت در کمیسیون ها استعفا بدهم و این افراد جایگزین شوند.

امیری ضمن تمجید شدید از استاندار برای آنچه همکاری با شورا و شهرداری توصیف کرد، خاطرنشان کرد: قرار است از محل جریمه آلایندگی صنایع به شهرداری کمک شود تا فاضلاب را تصفیه کرده و در فضای سبز استفاده کنیم و تعلل شورا در این زمینه پذیرفته نیست.

امیری که در ابتدای سخنان خود از امتیازدهی و حتی استعفا از عضویت کمیسیون ها برای بازگرداندن اعضای غایب به صحن علنی صحبت کرده بود، گفته های خود را با اشاره ای به راهکارهای قانونی مانند گزارش غیبت به فرمانداری و جایگزینی اعضای علی البدل به پایان برد.

پس از گفته های امیری،بلارک بار دیگر میکروفون خود را روشن کرد و در سخنانی صریح تر از قبل اظهار داشت: این افراد به دنبال کمیسیون های خاص هستند اما باید ببینند چه کرده اند که همکارانشان به آنها رای نداده اند و به همین دلیل با سخنان امیری مبنی بر خروجش از کمیسیون ها و امتیازدهی به غایبان مخالفم.

مدارک را رو می کنم

فیصل دانش رییس شورا نیز برای بار دوم رشته سخن را به دست گرفت و این بار گفت: رفتارهای غایبان قابل قبول نیست و آن را محکوم می کنم.

دانش خاطرنشان کرد: باید این جمله بواشه که «خوب است ترک جلسه به خاطر منافع باشد را با آب طلا بنویسیم و قاب بگیریم.»

وی از این رفتارها به عنوان سهم خواهی نام برد و تهدید کرد: اگر این رویه ادامه یابد، مدارک را رو می کنم.

افراد اول باید به بلوغ سیاسی برسند بعد به شورا بیایند

دانش همچنین ادامه داد: افراد ابتدا باید به بلوغ سیاسی برسند و بعد وارد شورا شوند تا شاهد چنین اتفاق هایی نباشیم.رییس شورای شهر اضافه کرد: عده ای می خواهند کمیسیون ها انحصاری باشد اما ما می خواهیم انحصارشکنی کنیم.

اعلام استعفای جهانبخش و باوقار

دانش همچنین از نامه اسلام باوقار و کیانوش جهانبخش مبنی بر استعفای آنها از ریاست و عضویت تمام کمیسیون هایی که انتخاب شده اند خبر داد  و یادآور شد: پذیرش استعفا یا عدم پذیرش آن از اختیارات اعضای شوراست.

رییس شورای شهر خطاب به این افراد هشدار داد: غیبت آنها در جلسات علنی و کمیسیون ها این افراد را را دچار مشکلات قانونی خواهد کرد.

وی اضافه کرد: هرچند یکی از رسانه ها دقت خوبی داشته و متوجه شده همه این افراد عضو  شورای چهارم هم بوده اند، اما من این را اتفاقی می دانم.

# آبستراکسیون یا نصاب‌شکنی یا به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که گروهی از نمایندگان برای جلوگیری از تصویب یا نهایی شدن یک تصمیم و قانون در نشست رسمیِ نمایندگان در پیش می‌گیرند. ترک نشست علنی و درنتیجه نرسیدن تعداد نمایندگان حاضر به حد نصاب قانونی برای برگزاری نشست از جملهٔ این اقدامات است./ خبر هرمزگان

دیدگاه ها (0)
img