15

آبان

1403


سیاسی

10 دی 1397 09:50 0 کامنت

صبح ساحل ، سیاسی - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان در یادداشتی به این موضوع اشاره نمود که در شرایط جدید پس از خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم های ظالمانه چه باید کرد؟

بهروز اکرمی در این یادداشت آورده است: قریب به چهل سال است که نظام استکبار به سرکردگی آمریکا بعلت تضاد استراتژیک با منافع ملی مردم ایران از هیچ اذیت و آزاری در حق این سر زمین دریغ ننموده است و تازمانی که این سیستم ظالمانه وجود داشته باشد و از طرفی ما برسرآرمان هایمان وفادار باشیم این مزاحمت ها وجود خواهد داشت .

فهرست اقدامات آمریکا علیه ایران آنقدر بلند و طولانی است که همگان در عرصه روابط بین الملل بر آن صحه می گذارند و آخرین تیری که از سوی دولتمردان کنونی آمریکا به سوی سرزمینمان رها شد خروج از برجام و بازگشت به تحریم های ظالمانه می باشد حال در شرایط جدید چه باید کرد؟

نا امید نشدن مردم از ادامه راه گرچه سخت است اما همانند سایر نبردها این نبرد نیز انشاالله به نفع انقلاب اسلامی رقم خواهد خورد نا امیدی باعث میگردد تمام داشته هایمان را از دست داده یا از آنها بدرستی استفاده نکنیم و یقیناً یکی از سیاست های امریکا و اسرائیل  ، نا امید ساختن مردم است که باید امید در جامعه زنده و افزایش یاید.

متاسفانه یک رسم مضموم در کشور ما وجود دارد که بعضی ازمدیران اجرایی در دولت و سایر قوا و اجزاء حاکمیت ، نواقص – اشکالات اجرایی و اختلاف نظر و دیدگاههای خود با سایر نهاد ها و سازمانها را به سطح جامعه کشیده و به نوعی همه منتقد وضع موجود هستند اعم از نماینده مجلس ، مدیر دولتی و سایر نهاد های حاکمیتی ، در صورتیکه وظیفه مدیران انجام کار و رفع نواقص و حل مشکلات مردم می باشد و نه بیان درد و اشکال ، لذا بیائیم ما مدیران نظام به جای انتقاد و بیان اختلاف ، کار کنیم و با ایجاد هم افزایی مشکلات مردم را رفع کنیم و انتقاد از وضع موجود را به سایرین واگذار کنیم.

بنظر می رسد توافق نانوشته ای بین کلیه کسانی که قلم و تریبون در دست دارند وجود دارد که هر ایرانی که صبح از خواب بیدار می شود از طریق رسانه های جمعی – فضای مجازی – رسانه های مکتوب ، انواع و اقسام اخبار نگران کننده ، منفی و نا امید کننده دریافت دارند مردم ما چه گناهی  دارند که مجبورند  این حجم فراوان خبر منفی را تحمل کنندچرا باید در زمین دشمن بازی کرد .

مگرسایر کشورها مشکل ندارند چرا عادت کرده ایم همیشه نیمه خالی لیوان را ببینیم و منتشر کنیم بیائیم با خدای خود عهد ببندیم در این شرایط سخت اقتصادی این همه اخبار نا امید کننده را منتشر نکنیم و چنانچه نظری  ، انتقادی و اشکالی وجود دارد به دست اندرکاران  ذیربط منعکس گردد.در شرایط فعلی ، دولت و حاکمیت چه کارهایی باید انجام دهد :

1-4- در زمان حاضر از ظرفیت گردشگران خارجی و داخلی برای استفاده از ارزآوری خارجی ها و ایجاد اشتغال در این صنعت عظیم بهره لازم را بدست آوریم و مشخصاً سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ، ضمن هدف گذاری در این زمینه ، اقدامات موثر و متفاوتی را به منصه ظهور برساند.

2-4- کاهش هزینه های جاری دولت: متاسفانه حجم همایش ها و جلسات بویژه در تهران و استانها به گونه ای است که بار عظیم مالی بر دوش مردم و دولت می گذارد .

لذا در بودجه سال آینده برگزاری هر گونه همایش – سمینار و گردهمایی تحت هر عنوان ممنوع گردد . تردد بی رویه مدیران و کارشناسان از استانها به مرکز حجم بالایی از هزینه های جاری ادارات و سازمانها را می بلعند لذا برای این موضوع نیز تدبیری اندیشده و جلسات به شکل ویدئو کنفرانس وتردد ها در حداقل ممکن باشد هزینه های پذیرایی – چاپ نشریات رنگی سازمانهاو اسراف در هزینه های آب و برق ، تلفن و... از جمله مواردی است که در بودجه باید شدیداً  انقباظی برخورد نمود . 

3-4- به هنگام کاهش ارزش پول ملی ، صادرات می تواند از رونق خوبی برخوردار باشد اما متاسفانه برنامه مشخصی برای بحث صادرات در شرایط حاضر پیش بینی نشده است . صادرات گازوئیل و دام در هرمزگان برای پیش گیری از قاچاق امری ضروری است.   

4-4- واگذاری پروژه های عمرانی به بخش خصوصی ، متاسفانه روند بسیار کند ونا کارایی دارد وبه این شکل و رویه ره به جایی نخواهند برد ضرورت تغییر رویکرد در این زمینه بوضوح نمایان است و در این خصوص باید تدبیر مناسب تری در بودجه 98 در نظر گرفت.

5-4- در شرایط حاضراقتصادی علاوه بر اینکه نباید خصوصی سازی را به محاق فرستاد بلکه با شفافیت کامل و کاربست  متد های  علمی - اجرایی به روند خصوصی سازی بویژه بنگاههای بزرگ اقتصادی شتاب بخشید.

6-4- تعیین و تدوین ضابطه ای دقیق - عملیاتی و شفاف برای مدیران جمهوری اسلامی در تمامی قوا مبنی بر اینکه حق نداشته باشند اختلافات ، دیدگاههای شخصی خود و سایر موضوعات اجرایی به سطح جامع کشانند وبرنگرانی های مردم بیافزایند.

7-4- با استفاده از ظرفیت نخبگان و محققان هر بخش در یک چارچوب تعریف شده و سازو کار طراحی شده بطور مستمر توسط مدیران حاکمیتی و همراه کردن مردم برای مقابله با تحریم ها در دستور کار قرار گیرد.

5-مسلماً در شرایط کنونی وظایفی نیز متوجه مردم می باشد که برای گذر از وضعیت فعلی و عبور بسلامتی از این مقطع باید این اقدامات به فعلیت برسد.

1-5- ترویج نوع دوستی که یک توصیه اخلاقی در تمامی ادیان می باشد ضرورت آن بیش از هر زمان دیگری احساس می گردد  هر ایرانی تصمیم بگیرد در طول روز حداقل چند مورد به هم نوعان خود درعرصه های مختلف کمک کند.

2-5- هیچ انسان شریف و آزاده ای نباید امید خود را از دست بدهد. ایرانیان عمیقاً به تزریق امید در خود و جامعه نیاز دارند همه با هم تلاش کنیم نهال امید در جامعه پژمرده نشود  هیچ  ایرانی غیرت مندی نا امیدی را در جامعه منتشر نکند.

3-5- در شریط فعلی اقتصادی کم مصرف کردن یکی از راههای مقابله با تحریم هاست بیائیم کم مصرف کنیم و جداً از هر گونه اسراف حتی به اندازه یک دانه گندم خودداری کنیم مطمئن باشید اثرات آن سریع خود را نشان خواهد داد.

4-5- خریددهای غیر ضروری خود را به تعویق بیاندازیم.

5-5- خرید های کالاهای خارجی را بشدت محدود کنیم.

6-5- از ریخت و پاش های معمول در زندگی خودداری کنیم.

7-5- ایرانیان ملتی متکثر با دیدگاههای  اجتماعی  متفاوت و دوستدار انقلاب اسلامی و سرزمین خود ایران می باشند این تفاوت ها را به رسمیت شناسیم  و بیشتر یکدیگر را تحمل کنیم انقلاب اسلامی و آرمانهای رهبر فقید آن حضرت امام (ره) و خواست شهداء و رهبر فرزانه انقلاب ( مقام معظم رهبری) در شرایط کنونی - وحدت و همدلی مساعدت به یکدیگر حول منافع ملی می باشد یقیناً مردم شجاع این سرزمین این شرایط را با  پیروزی پشت سر خواهند نهاد و برکات الهی نیز هم چنان بر این دیار نازل خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img