اقتصادی
صبح ساحل، اقتصادی _ طرح بی کیفیتی نان درهرمزگان سوژه امروز و دیروز نیست. یکی ریشه را در آرد نامرغوب ویکی علتش را درنیروی غیر ماهر می داند، شاطر می گوید: عیب از کار من نیست آرد خوب نداریم،کارخانه دار می گوید:گندم مرغوب نیست شرایط نگهداری آن در هرمزگان نامناسب است.
صبح ساحل، اقتصادی _ طرح بی کیفیتی نان درهرمزگان سوژه امروز و دیروز نیست. یکی ریشه را در آرد نامرغوب ویکی علتش را در نیروی غیر ماهر می داند، شاطر می گوید: عیب از کار من نیست آرد خوب نداریم،کارخانه دار می گوید:گندم مرغوب نیست شرایط نگهداری آن در هرمزگان نامناسب است.
درهر صورت نمی توان به خاطر پخت نان نامرغوب در هرمزگان کسی را به طور قطع مقصر دانست. مردم هرمزگان به این شرایط عادت کرده اند اما آنچه مسلم است عدم وجود زیرساخت ها دراین بخش مانند بسیاری از بخش ها درهرمزگان است که مسایل ومشکلات بعدی را به همراه می آورد.در استان هرمزگان پنج کارخانه آرد آسیابان، صدف، حاجی آباد، رودان و خاتم وجود داردکه بزرگترین آن آسیابان با ظرفیت تولید 1000 تن آرد در روز است. کارخانجات آرد درحال حاضر انجمنی ندارند.شنیده می شود به دلیل نرسیدن حد نصاب کارخانجات به 10 مورد مشترکا با استان کرمان انتخابات این انجمن تشکیل شده است. اما مهمتر ازکارخانجات، آنچه دراستان ضروری به نظر می رسد احداث سیلو جهت نگهداری گندم است. موضوعی که درگذشته بدان توجهی نشده اما از دوسال پیش با سرمایه گذاری جوانی 22 ساله در شهرک صنعتی بندرعباس امید آن می رفت که هرمزگان تا پایان سا ل90 صاحب سیلوی مکانیزه شود.
«فرهنگ دادگر» دانش آموخته رشته مدیریت بازرگانی،بازاریابیوکامپیوترسرمایهچهار میلیاردی خانوادگی خود را در شهرک صنعتی بندرعباس هزینه کرده و حالا امیدوار است با پشت سرگذاشتن مشکلاتش در جذب تسهیلات بانکی با همکاری مسوولان فاز اول این پروژه را در خردادماه 1391 به بهره برداری برساند.دادگر می گوید: سیلوی مکانیزه درهرمزگان با توجه به شرایط آب وهوایی و شرایط نامناسب نگهداری گندم درمحیط های نامناسب ضرورتی اجتناب ناپذیر است که باید مسوولان با جدیت بیشتری این موضوع را حمایت کنند. ارزش غذایی گندم دراین سیلوها ازبین رفته و نهایتا منجر به تولید نانی نامطبوع و نامناسب می شود.تصویب احداث سیلوی100هزارتنی در بندرعباس درسال 1389 انجام شد و پس از صرف هزینه حدود چهار میلیارد تومان مدتی به دلیل عدم تخصیص تسهیلات این پروژه متوقف شد. سهمیه اعتبار شرکت مادر تخصصی بازرگانی و غله که دراختیار همه استان ها قرار داده شد، تنها هرمزگان از آن بی بهره ماند.طبق مصوبه 5 سال پیش به ازای هر تن 250 هزارتومان تسهیلات جهت احداث سیلو پرداخت می شد که شرکت مذکور این مبلغ را به حساب بانک واریز نموده و این طرح در اولویت است. دادگر با اشاره به پیشرفت 35 درصدی این طرح گفت: بزرگترین سیلوی مکانیزه درکشور تحولی عظیم درصنعت نان ایجاد خواهد کرد به شرط اینکه مسوولان و بانک ها دراین راستا حمایت لازم را با سرمایه گذار داشته باشند.وی عامل اصلی بی کیفیت و نامطبوعی نان را در شرایط نامناسب نگهداری گندم می داند. بنابراین اگر این ادعا صددرصد صحیح نباشد بی شک یکی از دلایل اصلی می تواند به شمار آید.احداث سیلوی مکانیزه که مسوولان وقت زمان بهره برداری ازآن را پایان سال گذشته اعلام نموده بودند هم اکنون به دلیل مشکلات مالی و عدم تخصیص تسهیلات متوقف شده وسرمایه گذاران آن به حمایت مسوولان و بانکی ها چشم دوختهاند.مردم هرمزگان هم منتظرند تا روزی نان مرغوب و مطبوع سر سفره هایشان باشد.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
تصاویر هوایی اختصاصی صبح ساحل از آرامستان باغو حومه بندرعباس تیر ۱۴۰۳
پادکست شماره غم درس یا
قسمت ۱۲ - سیاست شکستخورده
نباید عده ای با استفاده رانت و رابطه به وام های کلان دست یابند
سازمان«فرهنگی» یا «ورزشی»
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار