اقتصادی
رئیس گروه امور صیادان سازمان شیلات ایران از همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با سازمان شیلات ایران برای تسهیلات بیشتر صیادان عزیز جهت اخذ گواهینامه های شایستگی دریانوردی صیادی و بازنگری دستورالعمل STCW-F خبر داد.
رئیس گروه امور صیادان سازمان شیلات ایران در نشستی در شیلات هرمزگان باحضور کاپیتان ذوالفقار پور از اداره امور دریانوردان سازمان بنادر کشور ،رئیس اداره استانداردهای آموزشی و گواهینامه های دریانوردی هرمزگان ، نماینده شیلات ایران،رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان شیلات هرمزگان و روسای شهرستانها از الزام شرکتهای آموزش دریانوردی خصوصی پس اخذ مجوز دوره های صیادی به برگزاری این دوره ها برای صیادان با نازلترین قیمت خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، رئیس گروه امور صیادان سازمان شیلات ایران از همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با سازمان شیلات ایران برای تسهیلات بیشتر صیادان عزیز جهت اخذ گواهینامه های شایستگی دریانوردی صیادی و بازنگری دستورالعمل STCW-F خبر داد.
رجایی با اهمیت جامعه صیادی برای سازمان شیلات ایران گفت: خوشبختانه ناوگان صیادی کشور و به ویژه استان هرمزگان دست آوردهایی کم نظیر در حوزه های اقتصادی، ارزآوری،تولید ، اشتغال ،امنیت داشته و جلوه هایی از اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه تعاونی و اتحادیه های صیادی از اهمیت ویژه ای در پیشبرد اهداف جامعه صیادی و شیلات برخوردار هستند گفت: تعاونی و اتحادیه های صیادی در صورت داشتن شرایط و گرفتن مجوزهای لازم میتوانند از امکانات آموزشی شیلات در شهرستانها استفاده نموده و در قبال آن تسهیلاتی را برای صیادان اعمال نمایند.
رجایی افزود: برای دوره های ملوان صیاد و کاربر موتورهای دریایی گواهینامه تحصیلی برای این دو سمت حذف و همچنین از کاهش طول دوره ملوان صیاد خبر داد.
رئیس گروه امور صیادان سازمان شیلات ایران همچنین افزود: از این پس کلیه صیادان در سمتهای ملوان صیادی، بدون نیاز به گذراندن دوره های ایمنی چهارگانه می توانند نسبت به تمدید گواهینامه خود اقدام نمائید.
وی افزود: تعاونی های صیادی طبق روال قبل نسبت به تکمیل مدارک و پرونده های صیادان با همکاری شیلات شهرستانها اقدام و پرونده ها به صورت یکجا توسط شیلات شهرستانها به مراکز آموزشی و صدور گواهینامه های دریانوردی تحویل گردد.
در ادامه رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان شیلات هرمزگان گفت: برخورداری از 30درصد بنادر کشور،چهار هزار و 500 فروند شناور صیادی ،بیش از 31هزار نفر صیاد و حدود 276هزار تن صید در سال موهبتی است از سوی خداوند برای استان هرمزگان که تداوم این مهم نیازمند حمایت همه جانبه مردم و مسئولین است.
محسن سالاری با بیان اینکه به جرات می توان گفت حدود 30هزار خانوار در استان هرمزگان از طریق صید و صیادی و به صورت مستقیم در حال امرار معاش هستند گفت: این مهم بیانگر اهمیت صید و صیادی برای استان است که باید تلاش شود این ظرفیت در راستای رونق و توسعه به خوبی به کار گرفته شود.
وی همچنین از تصویب انجام پیگیری های ویژه در خصوص برگزاری دوره های آموزشی و آزمون دریانوردی جهت صیادان شهرستانها ی ابوموسی و سیریک خبر داد.
در ادامه رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت جامعه صیادی در استان و همچنین اهمیت آموزش و تداوم آن گفت:امید است با برنامه ریزی های صورت گرفته شاهد رشد بیش از پیش در برگزاری دوره های آموزشی صیادان در راستای ارتقای فنی و علمی ایشان باشیم.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
عزاداری سنتی هرمزگان با حضور هئیت های مذهبی شهرستان رودان در حرم مطهر رضوی
از فعالیت های زیرساختی تولید علم در هرمزگان حمایت می کنیم
میزان مرگ مادران باردار هرمزگانی کاهش یافت
مشاهده عقاب دریایی نادر پالاس
آغاز مرحله دوم هدفمندی یارانه ها تاثیر بر بازار ندارد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
زلزله ۴.۶ ریشتری بندرکنگ را لرزاند
آغاز امتحانات نهایی دانشآموزان از فردا؛ امتحانات صرفا «حضوری» برگزار میشود
«سلیمان ایرانمنش» پیشکسوت موسیقی هرمزگان درگذشت
خلیج فارس مواج می شود/ شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند
هویت تاریخی و فرهنگی بندر تاریخی لافت در «ایکوم ایران» معرفی شد لافت؛ اکوموزهای با ارزشهای کهن
27 بهله شاهین پس از کشف، در طبیعت رها شدند؛ پرندگان کمیاب در چنگ کارمند قاچاقچی