برخی مردم به دندان به عنوان عضوی از بدن اهمیت نمی دهند و این باعث می شود رسیدگی به این عضو مهم بدن را در اولویت سلامت خود قرار ندهند.
با توجه به اینکه خدمات دندان پزشکی هزینه بر است و برخی از مردم توان پرداخت این هزینهها را ندارند، اما هزینههای پیشگیری به مراتب کمتر از خدمات تخصصی است، باید مردم را نسبت به سلامت دهان و دندان و پیشگیری از بیماری های آن آگاه کرد.
طبق اعلام وزارت بهداشت ، امسال طرح مدرسههای بدون پوسیدگی از سوی دولت با راه اندازی کلینیکهای درمانی برای کودکان، زنان باردار و شیرده به عنوان گروه هدف و افراد نیازمند مرمت دندان برای کاهش مشکلات ناشی از بهداشت دهان و دندان پیگیری میشود.
رییس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت هرمزگان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: برنامه ریزی های لازم برای اجرای طرح دهان و دندان عاری از پوسیدگی برای دانش آموزان کلاس اول در استان انجام شده است.
دکتر علی حیرانی با تاکید بر ضرورت اجرای این طرح، افزود : بیشتر افراد جامعه به نوعی درگیر یک مشکل مشخص در دهان و دندان خود هستند که با پیگیری روند درمان از سنین پایه می توان مانع از بروز بیماری های ناشی از مشکلات دهان و دندان شد.
وی افزود: در این طرح خدمات سلامت دهان و دندان شامل معاینه دهان و دندان، فیشور سیلانت، وارنیش فلوراید، ترمیم و برخی موارد دیگر به دانش آموزان ارایه خواهد شد.
دکتر حیرانی بیان داشت: اگر بتوانیم با اجرای این طرح جلوی پوسیدگی دندان در سن کم را بگیریم و فرهنگ مسواک زدن را به دانش اموزان آموزش دهیم، روند پوسیدگی کاهش می یابد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: در این برنامه خدمات دندانپزشکی به دانش آموزان بی بضاعت و افراد نیازمندی که از سوی آموزش وپرورش معرفی می شوند به صورت رایگان ارائه می شود.