به گزارش صبح ساحل حمید یاسی پور در گفت و گو با خبرنگاران، در خصوص رویداد اکوسیستم استارتاپی جنوب که به همت شرکت اهورا نوآفرین ایرانیان و جمعی از جوانان فعال و علاقه مند به حوزه کسب و کار های نوپا برگزار شد، عنوان کرد: چنین جمع هایی پیش از این در استان هرمزگان وجود نداشته و این رویداد شروع بسیار خوبی است که ارگان ها و نهادهای مرتبط دعوت و به گفت و گو و ارائه پاره ای از توضیحات بپردازند.
وی با بیان اینکه هریک از ارکان اکوسیستم استارتاپی به صورت جزیره ای فعالیت می کنند، افزود: متأسفانه درحال حاضر در میان ارگان ها و نهادها و مراکز علمی و آموزشی نه زبان مشترکی وجود دارد و نه از دیدگاه های یکدیگر مطلع هستیم؛ هرچه این جلسات بیشتر برگزار شود بیشتر با یکدیگر آشنا شده و هماهنگی ها و همکاری های لازم بیشتر می شود.
یاسی پور تصریح کرد: تا زمانی که جامعه هدف را نشناخته و اطلاع رسانی صحیح به افراد صورت نگیرد طبیعی است که رویدادهای برگزار شده در این حوزه، رویدادهای موفقی نخواهند بود.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان ادامه داد: جهاد دانشگاهی با توجه به سیاستی که در حوزه اشتغال و کارآفرینی دارد علاقه مند است در این حوزه ها فعالیت کرده و همواره برای دستیابی به هدف، با جوانان خلاق و نوآور آشنا شده و آنان را برای رسیدن به موفقیت کمک های لازم یاری خواهد کرد.
وی بیان کرد: مرکز نوآوری و شکوفایی حهاد دانشگاهی (منش) با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان در جهاد دانشگاهی هرمزگان افتتاح شده؛ فضای کاری مناسبی را فراهم و از علاقه مندان و فعالان که حاضر به فعالیت هدفمند در این حوزه هستند دعوت می شود تا با حضور در مرکز منش جهاد دانشگاهی از فضای به وجود آمده بهره مند شوند.