حوادث
صبح ساحل، حوادث _ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: با کاشت و فروش ماده مخد ماری جوانا در گلدان های خانگی و فروش آنها برخورد می کنیم.
صبح ساحل، حوادث _ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: با کاشت و فروش ماده مخد ماری جوانا در گلدان های خانگی و فروش آنها برخورد می کنیم.
سردار علی مویدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کشت ماری جوانا در کشور را تائید نمی کنم اما ممکن است عده ای اقدام به کشت آن در گلدان های خانگی کنند که این موضوع فراگیر و قابل توجه نیست. با این وجود اگر عده ای با کاشت ماری جوانا بخواهند جان جوانان را به خطر بیاندازند با آنها برخورد می کنیم.وی با اعلام اینکه افزایش قیمت مواد مخدر در افزایش میزان ناخالصی مواد مخدر موثر است، افزود: ناخالصی های مواد مخدر می تواند روح، جسم و روان معتاد را با مشکلات بسیار زیادی روبه رو کند و حتی منجر به مرگ فرد شود.
رئیس پلیس مبارزه با رد تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از شیشه به هروئین افزود: این موضوع را تائید نمی کنم و هنوز خبری در مورد تغییر الگوی مصرف مواد در کشور به دستمان نرسیده است. البته این موضوع را بررسی می کنیم.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
فرودگاه بینالمللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است
جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان
دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد
فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران
حواشی هفته
شناسایی و جمعآوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراجکنندگان رمزارز
بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخهای جدید ۱۴۰۵
پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنیها
مهلت بهرهمندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد
صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی آسیا
برترینهای المپیاد «پرچم» معرفی شدند
دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی
دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.
عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها
گوشتهای فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد