11

تیر

1405


ورزشی

14 فروردین 1399 17:27 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سال ۹۸ برای فوتبال زنان خوب شروع نشد زیرا شاگردان مریم آزمون در مرحله دوم مسابقات گزینشی المپیک در گروه دوم تنها با یک برد برابر فلسطین، مقابل چین تایپه و فیلیپین دادند و تیم ملی فوتبال زنان ایران اینگونه از حضور در مرحله مقدماتی بازی های المپیک ۲۰۲۰ بازماند.

بدنبال آن تیم فوتبال دختران زیرا ۱۹ سال در اردیبهشت ما با هدایت کتایون خسرویار در گروه دوم مسابقات قهرمانی آسیا به مصاف تیم‌های کروه جنوبی، ویتنام و لبنان در هانوی ویتنام رفت و با کسب تساوی یک بر یک برابر ویتنام، باخت ۲ بر صفر مقابل کره جنوبی و پیروزی پنج بر یک در بازی مقابل لبنان از صعود به مرحله نهایی این مسابقات بازماند.

پس از این رقابت‌ها بازیکنان از شرایط موجود گلایه داشتند و عنوان کردند که به دلیل بارش شدید باران آب فراوانی در کنار دروازه کره جنوبی جمع و لباس های آنان سنگین شده بود و به همین دلیل از سرعت و توان گلزنی برخوردار نبودند.

خسرویار پس از شکست دختران در این مسابقات سرمربیگری تیم‌ «رین اف سی» آمریکا پذیرفت و از ایران رفت. در حالی که وی پیش از حضور تیم دختران در مسابقات آسیایی در کنفرانس خبری اعلام کرد که هرگز به رفتن به آمریکا فکر نمی‌کند. از آن تاریخ گذشت و تیم‌های فوتبال زنان در اردو و مسابقه‌ای شرکت نکردند و ملی‌پوشان تنها شانس خود را در حضور در لیگ برتر فوتبال زنان دیدند.

در این میان لیگ فوتبال زنان بدلیل حضور ملی‌پوشان در مسابقات گزینشی المپیک و آسیایی به‌تعویق افتاده بود و مسابقات لیگ طولانی و حتی سبب خستگی بازیکنان و درگیری‌ها ‌و خشونت‌های بسیار در لیگ فصل یازدهم شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

فرودگاه بین‌المللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است

جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان

دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد

فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران

حواشی هفته

شناسایی و جمع‌آوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراج‌کنندگان رمز‌ارز

بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخ‌های جدید ۱۴۰۵

پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنی‌ها

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد

صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی‌ آسیا

برترین‌های المپیاد «پرچم» معرفی شدند

دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی

دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.

عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها

گوشت‌های فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد

img
خـبر فوری:

اختلال موقت در خدمات مرکز «فراد» بانک رفاه به دلیل ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی