حوادث
صبح ساحل، حوادث _ رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی هرمزگان از اجرای طرح کنترلی و نظارتی صنوف طلافروشی در این استان خبر داد.
صبح ساحل، حوادث _ رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی هرمزگان از اجرای طرح کنترلی و نظارتی صنوف طلافروشی در این استان خبر داد. به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ بهرام عزیزی در تشریح این خبر گفت: در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و به منظور پیشگیری از وقوع سرقت در صنوف طلافروشی، ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی، امنیت اخلاقی، مهاجرت و گذرنامه در غالب 5 اکیپ طرح نظارت و بازدید از صنوف طلافروشی را در بندرعباس اجرا کردند.
وی افزود: در اجرای این طرح ضمن بازدید از سیستم های حفاظتی و امنیتی 168 واحد صنفی طلافروشی و صرافی، به صورت چهره به چهره آموزش های انتظامی پیرامون نصب و استفاده مداوم دوربین مداربسته، حضور مداوم در محل کسب، اتصال آژیر خطر به کلانتری محل و استفاده از شیشه و حفاظ مناسب ارائه شد.رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی هرمزگان با تاکید بر استمرار و تداوم طرح های نظارتی و کنترلی صنوف در سطح استان، خاطرنشان کرد: در این رابطه به تعدادی از صنوف بدلیل عدم رعایت مقررات و ضوابط انتظامی دعوتنامه صادر شد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
فرودگاه بینالمللی بندرعباس از بامداد امروز، آماده پذیرش پروازهای جدید است
جان باختن ۲ کودک بر اثر غرق شدگی در شهرستان پارسیان
دیدار ایران و مصر با ۱۰۷.۴ میلیون بیننده از تلویزیون رکورد زد
فردا؛ اعزام نخستین گروه از زائران هرمزگانی بدرقه رهبر شهید به تهران
حواشی هفته
شناسایی و جمعآوری ۱۳۵۰ انشعاب غیرمجاز برق در هرمزگان/ هشدار جدی به استخراجکنندگان رمزارز
بیمه مرکزی تعرفه بیمه موتورسیکلت را ۳۶.۵ درصد افزایش داد؛ جزئیات نرخهای جدید ۱۴۰۵
پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه؛ توافق بر سر ادامه رایزنیها
مهلت بهرهمندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد
صعود کاظمی، محمدحسینی و محمدی به فینال کشتی فرنگی آسیا
برترینهای المپیاد «پرچم» معرفی شدند
دعوت بانوی والیبالیست مینابی به اردوی تیم ملی
دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.
عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها
گوشتهای فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد