29

آبان

1403


سیاسی

16 مرداد 1392 09:38 0 کامنت

  صبح ساحل، سیاسی _ تغییردولت که دراین هفته عملا به انجام رسید،یکی از بزرگترین تغییرات و جابه جایی ها در قدرت اجرایی کشور از لحاظ شیوه تفکر ،نحوه مدیریت امور ونوع گفتمان است.تغییری که از همان آغاز رای گیری تفاوت ها را آشکار کردو در روزتحلیف نیز این تفاوت رسما در کلام و بیان رئیس جمهور منتخب به گوش ایران  وجهان رسید. پشت این لحن و کلام متفاوت که از تنش زدایی در سیاست خارجی وپرهیزاز تخیل ووهم به عنوان مظاهر آن می توان نام برد تفکر واندیشه ای  نهفته است که در عمل طی روزها و ماه های آینده در شیوه های مدیریتی کشورنیز نمود پیداخواهد کرد.

 

برنامه های ادارات استانها که در مجموع از برنامه های کلان دولت نشأت می گیرند خودتابعی از همان شیوه تفکر و گفتمانی هستندکه دولت تدبیروامید مطرح می کند.تاکنون در زمینه های مختلف تفاوت دودولت در این مقوله برهمگان آشکار و عیان شده است. استان هرمزگان هم همچون سایر استانها که بیشترین رای را به دولت کتر حسن روحانی دادند منتظراست تا تفاوت درگفتمان و تفکر را در عمل ودر مدیریتهای اجرایی هم شاهد باشند.

 

باتوجه به اینکه مدیران عالی دستگاه های اجرایی اصلی ترین نمایندگان وزارتخانه ها و به طورکلی دولت در سطح استان هستند طبیعتا انتظار اینست که کسانی در پستهای مدیریتی استان منصوب شوند که نزدیکترین افراد به طرزفکر و عمل دولت منتخب باشند ومسلما کسانی که در نقطه ی مقابل خط مشی دولت کنونی قرارگرفته بوده اند نمی توانند همسوبا آن باشند.

 

در هفته های اخیرتحرکاتی از سوی برخی مدیران دولت گذشته دیده می شود که گویا با تغییر کلام و گفتمان خود از روز اعلام نتایج  و یااندکی بعد ،سعی در جابه جایی پایگاه فکری و سیاسی و نمایش آن برای اطرافیان خود دارند، تا بدینوسیله احتمالا  تدال اعوم حضورخود در جایگاه فعلی یاسایرپستهای مدیریتی استان را تضمین کنند.از آنجا که تفاوت عمیق دولت نهم و دهم نسبت به دولت کنونی از لحاظ رویکردمدیریتی وسیاسی به ویژه بر هیچ کس پوشیده نیست،این نوع تحرکات در بین برخی اشخاص از جمله مدیران اجرایی برخی دستگاه ها نوعی بی هویتی سیاسی و در نتیجه عدم پایبندی به اصول اعتقادی ومسئولیت ها دامن می زند.

 

عملکرد مدیران دولت نهم و دهم منبعث از اصول اعتقادی  وخط مشی ای بود که تفاوتی ریشه ای با تفکر پیروزفعلی داشت و از آنجا که جمع دو اصل اعتقادی متضاد در یک فرد هیچ سنخیتی با صداقت و وفاداری به اصول (که لازمه خدمت در جمهوری اسلامی است) ندارد،ادامه حضورمدیران عالی دولت قبل ، دولت فعلی را با تضادی چالشی مواجه می کند.

 

چراکه اگر مدیران موردبحث مطابق خط مشی دولت قبلی عمل کرده اند یعنی به اصول فکری آن دولت پایبند و از شیوه های عملی و دستورالعمل های منطبق با آن پیروی کرده اندکه تضادی آشکار با اصول فکری دولت جدید دارد ،و اگر به اصول فکری دولت قبلی معتقدنبوده و یا مطابق آن خط مشی عمل نکرده اندبه این معنی است که به برنامه های تدوین شده وفادارنبوده و بامقامات بالاتر یکدل و صادق نبوده اند که بنابراین قابل اعتمادنیستتند.

 

 به هر روی ،انتصاب چنین افرادی در مسند مدیریتی جدید ترویج اصل بی اخلاقی و عدم پایبندی است که هیچ گاه اجازه شفافیت فضای سیاسی را نمی دهد.

 

دیدگاه ها (0)
img