اجتماعی
صبح ساحل، اجتماعی _ با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، موج دیگری از سفرهای تابستانی آغاز شده و برخی خانواده ها، آخرین ماه فصل تابستان را برای سفر انتخاب کرده اند.
صبح ساحل، اجتماعی _ با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، موج دیگری از سفرهای تابستانی آغاز شده و برخی خانواده ها، آخرین ماه فصل تابستان را برای سفر انتخاب کرده اند. هرچند هزینه های سفر نسبت به گذشته افزایش یافته اما مردم علاقمندندکه برای تغییر شرایط و تقویت روحیه، چندروزی را به مسافرت بروند. و از مواهب خدادادی وطبیعت زیبای مناطق مختلف کشور لذت ببرند. اما این را فراموش نکنیم که گردش و گردشگری درایران داستان های خاص خودش را دارد.
جاده های غیر استاندارد وغیرایمن، نبود علایم جادهای دربرخی محورهای مواصلاتی، کمبود مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، کمبود مساجد در جاده ها و... از جمله مواردی است که سفرهای زمینی را با دردسرهایی روبرو ساخته است. طی سال های اخیر، ساخت راه های فرعی، اصلی و بزرگراه در محورهای مختلف کشور با هزینه های زیاد و هنگفت نسبت به سال های گذشته از رشد قابل قبولی برخوردار بوده است. اما بسیاری از همین جاده ها، آن چنان ایمن و استاندارد نیستندکه بتوان به هنگام رانندگی و مسافرت به آن ها اعتماد کرد. جاده های کشور به عنوان شریان های حیاتی برای رسیدن به نُرم جهانی و استاندارد باید مسیر طولانی را طی کنند. بدون شک اگر جاده های کشور از ایمنی بالایی برخوردار باشند, میزان حوادث ، اتفاقات وتلفات جاده ای نیز کاهش می یابد. نبود علایم جادهای به تعداد کافی دربرخی محورها نیز باعث شده تا رانندگان با دردسرهایی روبرو شوند. درکنار این نارسایی ها وکمبودها در جاده های کشور، محقق نشدن وعده های دولت برای احداث مجتمع های خدمات بین راهی، یکی از مسایلی است که مسافرت در جادهای کشور را ناامن ومشکلاتی را برای مردم به همراه داشته است.آن گونه که مسوولان وعده داده بودند قرار بود 1000 مجتمع خدمات بین راهی در دولت سابق ساخته شود که متاسفانه عملی نشد.مجتمع های خدمات بین راهی، مجموعه ای از خدماتی را ارایه می کنندکه مسافران نیازمند آن هستند. برخی از محورهای مواصلاتی شهرستان های مختلف استان هرمزگان فاقد حتی یک مجتمع خدمات رفاهی بین راهی هستند. جاده های غرب استان از نظر مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی بسیار فقیر است. هرگاه از بندرعباس مرکز استان هرمزگان به سمت استان فارس حرکت کنید، هیچ نشانی از مجتمع های خدمات بین راهی دیده نمی شود. مسافران و رانندگان مسیر بندرعباس- لارستان به خوبی می دانندکه دراین محور، حتی یک مجتمع خدمات بین راهی ساخته نشده است. قرار بوده هر 25 کیلومتر از جاده های کشور، یک مجتمع خدمات بین راهی وسرویس بهداشتی ساخته شود. حال تصور کنید در محور 245 کیلومتری بندرعباس- لارستان باید 10 باب مجتمع خدمات بین راهی ساخته می شد. اما متاسفانه حتی یک مجتمع نیز دراین مسیر احداث نشده است. اگر به حافظه تاریخ رجوع کنیم، به یاد خواهیم آورد که سالهای گذشته سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرده بود که طی یکسال از مجموع 1000 واحد مجتمع بین راهی (سرویس بهداشتی)،300 واحد توسط این سازمان و 700 واحد دیگر توسط بخش خصوصی احداث خواهد شد که اینگونه نشد. این یک نمونه از هزاران موردی است که اجرایی نشده است.به طور یقین باید گفت که بسیاری از محورهای استان های مختلف کشور از نبود مجتمع های بین راهی رنج می برند. به جرات می توان گفت، این مجتمع ها درکاهش حوادث جادهای وامنیت جاده ها بسیار تاثیرگذار است. گویا طرح هزار مجتمع رفاهی بین راهی ننیز همانند بسیاری ازطرح های دیگر در کشور، همچنان مغفول مانده است و دستگاه های متولی اجرای این طرح نتوانستند به وظایفی که برای آن مصوبه هیات وزیران نیز تعیین شده، عمل کنند.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
نرخهای جدید بلیت قطار تایید نشده است
بیشترین تلفات رانندگی درسفرهای تابستانی
نه اطلاع رسانی،نه عذرخواهی!!!
کاهش تعرفه واردات کالا و هزینه سفر به قشم
افزایش صادرات شمش روی از بندرعباس
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار