حوزه خلیج فارس
بانک مرکزی امارات (CBUAE) طرح بزرگ بسته محرک اقتصادی خود به ارزش 256 میلیارد درهم و طرح «حمایت اقتصادی هدفمند» را تا 30 ژوئن 2021 تمدید کرد.
بانک مرکزی امارات (CBUAE) طرح بزرگ بسته محرک اقتصادی خود به ارزش 256 میلیارد درهم و طرح «حمایت اقتصادی هدفمند» را تا 30 ژوئن 2021 تمدید کرد.
به گزارش سرویس خلیجفارس صبح ساحل و به نقل از «گلف نیوز»، امارات متحده، قطب اصلی حملونقل دریایی، هوایی، گردشگری و تجارت در خلیجفارس و خاورمیانه است اما کرونا با آمدنش ضربه محکمی به بدنه اقتصادی این کشور و تجارتش وارد کرد. به گفته بانک مرکزی امارات، اخلال در زنجیره تأمین، صادرات و کاهش تمایل مصرفکنندگان داخلی به خرج بیشتر، فشار زیادی را متوجه اقتصاد دومین اقتصاد بزرگ عربی کرد.
ازاینرو امارات تصمیم به اعطای بسته اقتصادی به فعالان اقتصادی آسیبدیده کرد. بانک مرکزی امارات در فروردین امسال، در بیانیهای اعلام کرد: بسته حمایتی به ارزش ۲۵۶ میلیارد درهم معادل 70 میلیارد دلار اعطا خواهد کرد و این طرح را با موفقیت در کشورش اجرایی کرد. روز گذشته نیز مسئولان بانک مرکزی امارات اعلام کردند که به دستور مقامات کشورشان این طرح تا نیمه بهمن امسال تمدیدشده است.
در این طرح طیف وسیعی از اقدامات اقتصادی برای بخش بانکی و مربوط به بودجه، نقدینگی، وام و سرمایه راهاندازی شد. درواقع در این طرح، نقدینگی به میزان 50 میلیارد درهم از طریق بانکها به مشتریان واجد شرایط که مایل به درخواست تعویق وامهایشان هستند، ارائه میشود.
به نوشتهٔ «بلومبرگ» بانک مرکزی امارات بابیان اینکه درنتیجه شیوع کرونا، رکودی عمیقتر از حد انتظاراتشان گریبان گیر اقتصادشان شده است، پیشبینی خود از رشد اقتصادی این کشور را 5.2 درصد اعلام کرد.
بر اساس مشاهدات، اقتصاد امارات در سهماهه نخست امسال یک درصد کوچک شد اما رشد بخش نفتی که بخش بزرگی از درآمدهای ارزی این کشور را تشکیل میدهد، منفی سه درصد اعلام شد. بانک مرکزی امارات با ابراز امیدواری نسبت به تقویت رشد اقتصادی این کشور در نیمه دوم سال گفته است که اقدامات حمایتی و تزریق نقدینگی در سطح کشوری و در سطح استانی را ادامه میدهیم.
بانک مرکزی امارات همچنین با کاهش نرخ ذخیره بینبانکی به هفت درصد قدرت وامدهی بانکهای این کشور را به ۱۶.۶ میلیارد دلار افزایش داد. این کشور یکی از بهترین وضعیتها را در بین کشورهای منطقه دارد.
گفتنی است که امارات متحده عربی استفاده اضطراری از واکسن کرونا را بهعنوان بخشی از اقدامات کشور برای محافظت از کارکنان بهداشتی در تماس نزدیک با بیماران و اطمینان از ایمنی آنها از شهریورماه آغاز کرد.
امارات امیدوار است تا بهعنوان نخستین کشور خاورمیانه، واکسیناسیون عمومی کرونا را عملیاتی کند و تزریق واکسنهایی که به مرحله نهایی آزمایشهای بالینی رسیدهاند را در سطح گسترده در کشورش انجام دهد.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
صادرات میگو، تهدیدی برای صنعت شیلات کشور
فعالان اقتصادی مناطق آزاد مشمول قانون مالیاتهای مستقیم نیستند
گسترش روابط اقتصادی هرمزگان و چین
لیگ خلیج فارس بدون نماینده ای از خلیج فارس معنا ندارد
اخراج غیرمنتظره ایرانیان از امارات
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
مهدی نوبانی: فضای سبز و تفریحی در حاشیه خور آبنما بندرعباس کلنگزنی میشود
شمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۲۳۵ نفر افزایش یافت
معاون بانک مرکزی:پرداخت موبایلی تا پایان سال اجرایی میشود
مدیر عامل شرکت آب منطقهای هرمزگان خبر داد: برگزاری رزمایش زلزله صنعت آب و برق در بندرعباس
انتصاب مجدد دکتر محمد مقیمی نوه به عضویت شورای انتظامی نظام مهندسی معدن ایران
وزیر کشور: ۳ استاندار باقیمانده تا چهارشنبه تعیین میشوند