فرماندار میناب:

بارندگی، راه دسترسی به ۲۰ روستا را قطع کرده است



فرماندار میناب گفت: ۶۰ کیلومتر از راه‌های روستایی این شهرستان تا کنون دچار آب بردگی شده که این منجر به قطع راه دسترسی ۲۰ روستا در شهرستان شده است.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایرنا، مجید سلحشور گفت: این آب بردگی‌ها بیشتر در منطقه سندرک رخ داده که از نظر توسعه‌ای نیاز به توجه بیشتری دارد و عوامل راهداری مشغول بازگشایی مسیرها هستند.

وی ادامه داد: لوله‌های آب شرب در برخی مناطق دجار آسیب شده اند که باید به سرعت این مساله برطرف شود همچنین یک روستا بر اثر جابه‌جایی لوله‌ها دچار قطعی آب شرب شده است.

وی اضافه کرد: باران همچنان درحال بارش بوده و پس از پایان آن می‌توان اطلاعات دقیق‌تری از میزان خسارت‌های احتمالی وارده بدست آورد اما اکنون می‌توان گفت بخش سندرک با بیشتر از سایر مناطق دچار مشکل‌ها شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان چهرشنبه هفته گذشته گفت: این استان با توجه به هشدار سیل صادر شده برای ۱۱ استان کشور که هرمزگان هم جزو آنهاست در حالت آماده باش کامل قرار دارد.

مهرداد حسن‌زاده  اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی هرمزگان برای این شرایط آماده شده اند و فرمانداران درحال برگزاری نشست‌های هماهنگی برای بارندگی و سیلاب احتمالی هستند.

وی ادامه داد: اداره کل هواشناسی هرمزگان هم امروز هشدار سطح نارنجی اعلام کرد و اداره کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان هم اطلاعات لازم را به دستگاه‌های مربوطه ارسال کرده است.

معاون اداره کل هواشناسی هرمزگان هم امروز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هشدار نارنجی برای این صادر شد که براساس آن ساکنان این استان به خصوص در ارتفاع‌ها از امروز تا یکشنبه هفته آینده شاهد ناپایداری‌های جوی خواهند شد.

کیانوش عارفی افزود: این ناپایداری‌ها هر روز بعد از ظهر بیشتر نمود خواهد داشت و خود را به شکل بارش باران، تگرگ، رعد و برق و وزش باد نشان می‌دهد و شهرستان‌های بشاگرد، رودان، بستک و حاجی آباد را بیشتر از سایر مناطق متاثر می‌کند و اهالی شهرستان بشاگرد براساس پیش بینی‌ها باید آمادگی بارش تگرگ را از امروز تا روز یکشنبه هفته آینده داشته باشند.

وی ادامه داد: این بارش‌ها به مقدار بالا، صورت نقطه‌ای و در زمان کم می‌بارد که این از ویژگی‌های سامانه مونسون هند است و با توجه به نقطه‌ای بودن آن احتمال دارد نتوان میزان بارش‌ها را اندازه گیری کرد.

معاون اداره کل هواشناسی هرمزگان خاطر نشان کرد:‌ احتمال طغیان رودخانه، انسدادها راه‌ها و وارد شدن آسیب به بخش کشاورزی وجود دارد و همزمان با بارش در خشکی دریا نیز متلاطم می‌شود و این وضعیت می‌تواند تا دهه اول شهریور ماه به تناوب ادامه داشته باشد.

عارفی یاد آور شد: این نیز از نعمت‌های خالق است که در این منطقه قرار داده و با گرم شدن هوا شرایط تغییر می‌کند و انرژی گرمایی جذب شده با بارش باران، تگرگ و وزش باد تخلیه می‌شود و هوا به صورت مداوم و مستمر به شدت گرم باقی نمی‌ماند.

  •  
  •  
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها