02

دی

1403


سلامت

22 مرداد 1400 11:56 0 کامنت

نهاد تنظیم مقررات دارویی استرالیا مجوز اضطراری برای داروی ضد ویروسی با نام مولنوپیراویر را صادر کرد.

           

به گزارش صبح ساحل، نهاد تنظیم مقررات دارویی استرالیا روز سه شنبه مجوز اضطراری برای داروی ضد ویروسی شرکت داروسازی "مرک" با نام مولنوپیراویر را صادر کرد.

رویترز گزارش داد، مولنوپیراویر نخستین بار برای مقابله با آنفلوانزا تولید شد. تغییراتی در این دارو داده شده است که می‌توان آن را به شکل قرص مصرف کرد. این دارو باید دو بار در روز و به مدت پنج روز مصرف شود.

این درمان در چند صد نفری که آن را دریافت کرده‌اند نتیجه خوبی داشته است.

تجزیه و تحلیل درمان ده‌ها نفر با این دارو نشان داد که ویروس پس از پنج روز قابل تشخیص نیست اما در ۲۶ درصد افرادی که دارونما دریافت کرده‌ بودند، ویروس کرونا قابل تشخیص بود. پیش بینی می‌شود که آزمایش‌ها در ۱۴۵۰ بزرگسال تا پاییز امسال انجام شود.

شرکت مرک، با اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در هند اعلام کرد که با پنج شرکت هندی به توافق رسیده‌ است تا مجوزهای این دارو را به‌طور داوطلبانه در اختیار آن‌ها بگذارد. بنابراین یک شرکت هندی اعلام کرد که آزمایش بالینی مرحله سوم این دارو را روی ۲۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا از نوع خفیف تا متوسط امتحان خواهد کرد.

شرکت مرک پیش از این روی تولید دو واکسن کووید-۱۹ تحقیق می‌کرد اما این تحقیقات را در ماه ژانویه متوقف کرد و در پژوهش روی داروی کرونا متمرکز شد.

 

گفتنی است که، قرار است بیمارانی که سیستم ایمنی بدنشان مشکل دارد دوز سوم واکسن فایزر و مدرنا را دریافت کنند.

 اداره غذا و داروی آمریکا قرار است این هفته واکسن تقویتی کرونا را تایید کند. 

این اداره با تغییر مجوز اضطراری که برای واکسن‌های فایزر و مدرنا صادر کرده، به افرادی که سیستم ایمنی بدنشان دچار مشکل است امکان می‌دهد که دوز سوم را دریافت کنند.

تایج تحقیق شرکت فایزر نشان می‌دهد که دوز سوم واکسن تولیدی این شرکت، ایمنی در برابر سویه «دلتا» ویروس کرونا را به شدت تقویت می‌کند.

این گزارش که چهارشنبه منتشر شده نشان می‌دهد که میزان آنتی‌بادی (پادتن) در افراد ۱۸ تا ۵۵ ساله‌ای که دوز سوم فایزر را دریافت کرده‌اند، پنج برابر شده است.

در افراد ۶۵ تا ۸۵ ساله نیز سطح آنتی‌بادی پس از تزریق دوز سوم در مقایسه با پس از تزریق دوز دوم، ۱۱ برابر شده است.

دلتا یکی از وخیم‌ترین بیماری‌های تنفسی و مسری‌ترین گونه کرونا در جهان معرفی شده که قدرت سرایت بسیار سریعی دارد.

 

منبع:انتخاب

دیدگاه ها (0)
img