02

دی

1403


سیاسی

17 اسفند 1390 08:55 0 کامنت

صبح ساحل، سیاسی _ منصور آرامی، نماینده منتخب مردم هرمزگان در مجلس نهم با کسب 102 هزار 359 رای  اعتماد در حوزه انتخابیه بندرعباس، قشم ، حاجی‌آباد و بندرخمیر، سومین منتخب هرمزگانی‌هاست که با شعارهای مشابهی به میدان رقابت آمد و توانست بهارانی را در بهارستان با استفاده از شناخت و تجربیات اجرایی اش برای قانونگذاری پیش رو داشته باشد. وی پس از اعلام رسمی انتخابش به عنوان نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران استان حاضر شد و با هدف تعامل بیشتر طی نشستی به گفت‌وگو پرداختند.

چرا یار دوازدهم ؟!

آرامی در ابتدای سخنانش از حماسه آفرینی هرمزگانی‌ها سخن گفت و مشارکت بیش از 70 درصدی آنان در انتخابات، مشارکتی که با درک مناسب از شرایط داخلی و خارجی و با لبیک به پیام رهبرشان شکل دادند . وی با قدردانی از تمامی حماسه آفرینان ، عوامل اجرایی، رسانه‌ای و سایر فعالان برگزاری انتخابات مجلس هم گفت: با انسجام و اتحاد و در فضای رقابتی سالم شاهد انتخاباتی سالم و معقول بودیم و این مشارکت به دلیل تنوع حضور کاندیدا افزایش یافت. منتخب مردم در حوزه انتخابیه مرکز استفاده از شعار یار دوازدهم را در این ایام اینگونه تشریح کرد: یکی از این دلایل 12 اسفند و روز انتخابات و دیگر اینکه به عنوان دوازدهمین هرمزگانی وارد مجلس شوم . آرامی دلیل اصلی این شعار را در دیده‌گاهایش بیان کرد و افزود: با توجه به 4 دیدگاه ملی و 8 دیدگاه استانی این شعار شکل گرفت. آرامی با تاکید بر اینکه نگاه اجرایی نداشته و وعده اجرایی نداده گفت: کار نمایندگان اجرایی نیست بلکه تصویب و نظارت در قانونگذاری را نباید فراموش کنند . وی ادامه داد: مردم با مشکلاتی در حوزه‌های مختلف روبرو هستند که باید بر اساس انتظارات آنان پاسخگو بود. آرامی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب از دهه چهارم انقلاب به عنوان دهه پیشرفت نام برد و افزود: برنامه‌هایی را بر این اساس تنظیم کردم و منویات رهبری باید در این راستا کاربردی و در راس امور قرار بگیرد. نماینده منتخب مردم هرمزگان در مجلس نهم سند چشم انداز 20 ساله نظام را ضرورتی عنوان کرد که باید مورد توجه دولتمردان قرار بگیرد و تصریح کرد: کمبودهایی در حوزه قانون و اجرا وجود دارد که باید تلاش جدی‌تری در حوزه قانون گذاری شکل بگیرد. آرامی معتقد است : کشور باید براساس قانون و سند چشم انداز مدیریت حرکت کند و ساختار اصلاح و درست شود. استفاده از ظرفیت‌های  متفکر انسانی، منابع طبیعی و پتانسیل‌های مهم موجود در استان و استفاده از تحریم‌ها با مدیریت منابع، مواردی بود که آرامی بر برنامه‌ریزی و ایجاد فرصت بر آن تاکید داشت . توسعه همه جانبه در همه بخش‌ها ، ضرورت ورود عقلانیت در حوزه قانون ، اصلاح اقتصادی با نظارت بیشتر تا به حداقل رساندن مشکلات بیکاری و گرانی از وعده‌های این منتخب سوم در مجلس نهم بود. توجه به نیازهای جوانان و ارایه برنامه‌های نوین و جدید ارایه برنامه ریزی برای جوانان از دیگر دیدگاه‌های این نماینده است.

ترکیب فعلی نمایندگان مجلس رونق بخش است

آرامی در پاسخ به صبح‌ساحل مبنی بر چگونگی ایجاد وفاق و همدلی بین 5 نماینده منتخب با دیدگاه‌های متنوع گفت: هر چند شعارها و نظرات از هم دور نیست و اخلاف دیدگاهی چندانی وجود ندارد اما باید این وفاق و همدلی برای رفع کمبودها و مشکلات استان شکل بگیرد. وی ادامه داد: ترکیب فعلی نمایندگان هرمزگان در مجلس نهم که آمیخته با تجربیات اجرایی، قانونگذاری و نیرو توانمند جوانی است می تواند مجلس نهم را مجلسی کار آمد برای دفاع ازحقوق هرمزگانی ها کند. وی افزود: تجربیات نمایندگان ظرفیت است و هرمزگان نیاز به انسجام داشته و اختلاف نظرها و تصمیم گیری‌های شخصی چیزی جز کم کاری و ضعف در اجرا را به دنبال نخواهد داشت. آرامی که حمایت‌های مردم را به دلیل شعار مستقل  بودنش می‌داند گفت: جبهه متحد لطف داشته و حمایت کردند و بنده بر سر منافع و کمبودهای استان با هیچ کس معامله نمی‌کنم.

رسانه‌ها منتقد نمایندگان باشند

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر حفظ حلقه ارتباطی خود با مردم و خبرنگاران گفت: رسانه‌ها کمتر از نمایندگان پرسشگری کرده‌اند و بیشتر به مسائل اجرایی پرداخته و از مدیران انتقاد نموده‌اند که خبرنگاران باید پرسشگری در حوزه قانون‌گذاری در بحث تصمیم‌گیری های نمایندگان را تقویت کنند و با پوشش نقایض قانونگذاری در بهبود قوانین تلاش کنند.

ضعف کار تیمی  نمایندگان آسیبی بر پیکره هرمزگان

نماینده مردم هرمزگان عدم توجه به فعالیت های دسته جمعی و تیمی را آسیب جدی قانونگذاران هرمزگانی دانست و گفت: همیشه از داشته‌ها صحبت کردیم و از نداشته‌ها معفول ماندیم که با تشکیل اتاق فکر و همچنین نمایندگان و یا هر عنوان دیگر در آن می‌توان این ضعف را بر طرف کرد. آرامی افزود: همدلی و وفاق میان نمایندگان مردم در مجلس در راستای تحقق ارتقا هرمزگان مهم است و یکی از دیدگاه‌های بنده و سایرین بر این اصل استوار و این امر لازم توسعه و پیشرفت استان بوده است.

تغییر و تحول نمایندگان بیانگر نارضایتی در بخش‌هاست

این نماینده با بیان اینکه مردم از مجلس انتظار رفع مشکلاتشان را دارند تصریح کرد: وقتی مردم دنبال تحول و تغییر هستند بیانگر وجود نارضایتی در برخی بخش‌هاست و آن ها ریشه همه مشکلات را در قانونگذاری می‌دانند. آرامی ادامه داد: مردم تلاش داشتند با انتخاب افکار نو، کاربردی تر، قوی‌تر و خلاقانه ، مشکلات و خلاء های قانونگذاری حل شود.

افزایش رتبه در جذب منابع ملی اولویت کار

منتخب سوم مردم در هرمزگان با بیان اینکه نگاه ملی به استان بهبود یافته اما باید سرعت بگیرد یادآور شد: هرمزگان در قامت یک کشور است و با توجه به اقوام و قومیت‌های مختلف و پتانسیل‌های موجود باید سهم بیشتری داشته باشد که در این زمینه از اولویت برنامه‌ها خواهد بود. آرامی ادامه داد: هرمزگان در تولید درآمد نقش بسزایی دارد اما بخش قابل توجهی از آن وارد استان نمی‌شود که باید این رتبه  جذب منابع ملی افزایش یابد . وی در ادامه تصریح کرد: شاخص امنیت ، آموزش ، بهداشت و درمان در هرمزگان کمرنگ و نیاز به وضع قوانینی دارد تا این کمبودها برطرف شود. وی در پاسخ به سوالی حضور و فعالیت هایش را در سه کمیسون عمران، اجتماعی و امنیت ملی مدنظر قرار داد و افزود: هرمزگان محور تجارت است و باید بتواند مشکلات را حل کند و این امر با تصویب قوانین به توسعه پایدار می‌رسد. آرامی تشکیل اتاق فکر با حضور نخبگان و مدیران استانی را لازم ترقی و همفکری برای حل مشکلات استان عنوان کرد و گفت: با وجود 60 هزار دانشجو و بیش از 700 عضو هیئت علمی و نخبگان مطرح بومی این امر در راستای منابع ملی با ارتقای سطوح شاخص‌های مهم توسعه و اقتصادی باید شکل بگیرد.

مخالف تجزیه هرمزگان هستم

آرامی در پایان در پاسخ به سوال مبنی بر نظر وی درباره تجزیه استان هم گفت: با هر گونه تغییر غیر منطقی که فرهنگ استان را خدشه دار کند مخالف و به هیچ وجه با تجزیه استان موافق نیستم. وی افزود: الحاق منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس و شهید رجایی به منطقه آزاد قشم هم باید با کار کارشناسی دنبال شود و چندان ضرورتی احساس نمی‌شود.

دیدگاه ها (0)
img