سرپرست مدیریت درمان تامین‌اجتماعی هرمزگان: 

هرمزگان از نظر درمانی کمتر مورد توجه بوده‌است



سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان گفت: دلیل نامگذاری هفته تامین‌اجتماعی این است که بتوانیم اهداف سازمان را برای مردم بازگو کرده و پاسخگویی خوبی برای مردم باشیم و آرمان های سازمان را تبیین و ارائه نماییم. 
به گزارش صبح ساحل، «غلامعباس مومنی»، سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان در نشست خبری با خبرنگاران با تبریک هفته تامین اجتماعی و دهه امامت و ولایت گفت: با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی سازمان تأمین‌اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری امیدواریم که امسال سال تحول در سازمان تامین اجتماعی باشد. مومنی عنوان‌کرد: کمتر سازمانی وجود دارد که مانند سازمان تامی‌ اجتماعی جامعه هدف داشته‌باشد چرا که جمعیت زیادی از مردم کشور تحت پوشش این بیمه قرار دارند. 
مومنی خاطرنشان‌کرد: استان هرمزگان از نظر درمانی کمتر مورد توجه قرار گرفته است و باید برای درمان جامعه حرکت‌های جهادی انجام شود. 
وی خاطرنشان‌کرد: در تامین اجتماعی خدمات درمانی به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم ارائه می‌شود. مومنی ادامه‌داد: در بحث درمان مستقیم، خدمات در مراکز ملکی سازمان ارائه می‌شود که در استان هرمزگان 9 مرکز ملکی شامل یک بیمارستان، یک پلی کلینیک و هفت درمانگاه تخصصی خدمات درمانی را به بیمه‌شدگان و اقشار مختلف جامعه ارائه می‌کنند. 
وی در خصوص ارانه خدمات درمانی غیرمستقیم نیز عنوان‌کرد: علاوه بر مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی، در استان هرمزگان ۶۰۶ مرکز طرف قرارداد با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان وجود دارد که خدمات درمانی را به بیمه شدگان ارائه می‌کنند. مومنی به مراکز طرف قرارداد این مدیریت در استان اشاره و عنوان کرد: در هرمزگان ۲۲ بیمارستان، ۱۸۷ پزشک، ۱۴۷ داروخانه، ۶۳ آزمایشگاه، ۲۸ رادیولوژی، ۲۴ سونوگرافی، ۳۵ فیزیوتراپی، دو سنگ شکن، پنج ام‌آرآی، سیزده سی‌ای‌اسکن، ۲۲ دی کلینیک، ۴۴ درمانگاه و ۳۴ مرکز دیگر با سازمان تامین اجتماعی همکاری دارند.
این مسئول خاطرنشان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری یک میلیون و ۶۵۹هزار و ۶۴۵ مراجعه سرپایی به مراکز درمانی این سازمان در استان انجام شده است. مومنی به تعداد بستری شدگان در این مدت نیز اشاره و عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ و دو ماهه نخست سال جاری بیست هزار و ۶۷۰ بستری در بیمارستان خلیج‌فارس انجام شده است. 
وی خاطرنشان کرد: از جمله خدماتی که در بیمارستان خلیج‌فارس به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود، انجام عمل‌های جراحی است که در مدت یاد شده، بیش از ۹هزار و ۶۳۵ عمل جراحی شامل جراحی کوچک، متوسط و بزرگ در این بیمارستان انجام شده‌است. مومنی ادامه داد: در این مدت چهار هزار و ۵۲۴ عمل جراحی کوچک، ۳هزار و ۴۹۹ عمل جراحی متوسط و هزار و ۶۱۲ عمل جراحی بزرگ در این بیمارستان انجام شده است. 
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان در ادامه به تعداد زایمان های انجام شده در بیمارستان خلیج‌فارس اشاره و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خدماتی که در بیمارستان خلیج فارس مراجعه‌کنندگان ارائه می شود، انجام زایمان برای بانوان است که در سال گذشته و تا پایان اردیبهشت ماه امسال ۳هزار و ۵۲۱ زایمان در بیمارستان خلیج‌فارس انجام شده است. مومنی در خصوص مراجعه سرپایی به واحدهای کلینیک این مدیریت گفت: ۷۳۵ هزار و ۳۵۳ مراجعه در سال گذشته و دو ماهه نخست امسال به واحدهای کلینیک مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان انجام شده است ست که از این تعداد ۵۰۸هزار و ۹۷۰ مراجعه به پزشک عمومی، ۱۶۱هزار و ۴۶ مراجعه به پزشک متخصص و ۶۵هزار و ۳۳۷ مراجعه به دندانپزشک بوده‌است.
این مسئول به مراجعین سرپایی به واحدهای پاراکلینیک اشاره و عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ و دو ماهه سال جاری ۹۲۴ هزار و ۲۹۲ مراجعه سرپایی به واحدهای پاراکلینیک شامل داروخانه، آزمایشگاه و پاتولوژی، رادیولوژی و سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن، ام‌آرآی، فیزیوتراپی، دیالیز، سنگ‌شکن و سایر موارد شده‌است. سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان درخصوص درمان بیماران کرونایی در بیمارستان خلیج‌فارس نیز خاطرنشان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور بیمارستان خلیج‌فارس یکی از نقاطی بود که پذیرش بیماران کرونایی در آن انجام شد و کادر درمان و پرسنل بیمارستان برای درمان این بیماران زحمات زیادی کشیدند.
 مومنی اظهارداشت: از آغاز همه‌گیری این بیماری در کشور، ۲۰ هزار و ۴۴۹ مراجعه بیماران قطعی و مشکوک کووید ۱۹ به بیمارستان خلیج‌فارس انجام شده است که از این تعداد ۱۵ هزار و ۲۶۳ مراجعه به صورت سرپایی و ۵ هزار و ۱۸۶ مورد بستری شدگان قطعی و مشکوک در این بیمارستان بوده‌است.
وی اظهار کرد: در این مدت تعداد زیادی از پزشکان، پرستاران و پرسنل بیمارستان و مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان به بیماری کووید۱۹ مبتلا شدند.
 مومنی ادامه داد: در این مدت ۲۰۳ پرستار و بهیار، ۱۷۰ نفر کادر اداری و مالی، ۱۳۵ نفر کار نیروی خدمات، ۱۱۱ نفر کاردرمانی و ۴۷ پزشک از زمان شیوع این ویروس در بیمارستان خلیج‌فارس و دیگر مراکز درمانی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به آن مبتلا شدند.
غیرقابل انتشار: 1
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها