به گزارش صبح ساحل، موسوی به سابقه طولانی استان هرمزگان در توسعه جنگل و جنگل کاری اشاره و اظهار کرد: استان های غربی از جمله هرمزگان به دلیل خشکسالی های متوالی با مشکل و معظل ریزگرد بوده که خوشبختانه در شرق استان با غرس جنگل های دست کاشت مشکلی نداشتیم.
وی بیان کرد: همچنین ۱۲میلیون و ۵۰۰هزار اصله نهال حرا در سواحل استان تولید و کشت شده که از این میزان ۲میلیون اصله نهال در دولت سیزدهم انجام شده است.
موسوی با اشاره به اینکه این میزان در مقایسه با سال های قبل بیش از ۱۰ برابر افزایش داشته است، تصریح کرد: پیش از این مساحت جنگلهای حرا در هرمزگان ۱۹هزار و ۸۵۰هکتار بوده که با تولید نهالهای جدید به ۲۵هزار هکتار افزایش یافته است.
وی به برنامه های هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در استان اشاره کرد و گفت: برنامه های این هفته از ۱۵تا ۲۱ اسفندماه با شعار درخت برای زندگی برگزار می شود.
موسوی در پایان گفت: از مساحت ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتاری عرصههای منابع طبیعی هرمزگان، یک میلیون و ۹۲هزار هکتار آن جنگل با گونه های کرت، آکاسیا، کنار، کهور ایرانی، تج و دریگر گونه ها بوده است که ۲۵هزار هکتار آن جنگل حرا، ۸۰۲هزار هکتار جنگل های محدوده خلیج فارس و دریای عمان، ۲۱۳هزار هکتار جنگل های ایرانی تورانی و ۵۱هزار هکتار جنگل های دست کاشت است.