29

آبان

1403


24 آبان 1403 08:42 0 کامنت

این مسامحه عمدی یا سهوی، هرمزگان را در برزخ سکون، بی‌برنامگی و بی‌انگیزگی مدیران کنونی قرار داده است. البته باید پذیرفت که بخشی از این تعلل به خاطر آشفتگی سیاسی درون استان است. به نظر می‌رسد فضای سیاسی هرمزگان هنوز در این مرحله مانده و نمود آن را می‌توان در لیست پربحث اصلاح‌طلبان که درنهایت به یک گزینه رسیدند یا تخریب‌ ادامه‌دار بازیگران اثرگذار استان و چندصدایی درون استان با اهداف حزبی مشاهده کرد. همین موضوع موجب شده دولت به گزینه‌های چون ابقای «مهدی دوستی» برسد.

اظهارنظرها و پالس‌های کشوری درباره ابقای استاندار دولت سیزدهم با واکنش شدید اصلاح‌طلبان درون استان همراه بود به‌گونه‌ای که روسای ستاد شش‌گانه پزشکیان در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر کشور، برکناری سریع دوستی را خواستار شدند. 

در بخشی از این نامه خطاب به رئیس‌جمهور، ذکرشده است که «مردم هرمزگان با ادامه حضور جناب آقای مهدی دوستی به‌عنوان استاندار که به دلیل رانت سیاسی و بدون کمترین تجربه کاری در حوزه وزارت کشور که تبعات تصمیمات و اقدامات غیر کارشناسی ایشان در حوزه‌های مختلف مسئولیتی گویای این واقعیت است و صرفاً با آمار سازی غیرواقعی، عملکرد خود را مثبت ارائه و توجیه می‌نمایند، {مخالف هستند} مردم دچار یاس و ناامیدی شده و خواستار تغییر بدون تأخیر ایشان و تیم مدیریتی‌شان می‌باشند».

از طرفی «اسکندر مؤمنی»، وزیر کشور به‌تازگی درباره تغییر استانداران گفته است که «چند استاندار ابقا و یا در سایر مناطق فعالیت خواهند کرد»؛ در صورت اجرای سناریوی اولِ وزیر کشور در هرمزگان احتمالاً موجی از نارضایتی اصلاح‌طلبان استان را شاهد باشیم.  باید دید مؤمنی قصد دارد حامیان دولت در هرمزگان را راضی نگه دارد یا بر تصمیم خود مصمم است. با ایده مذکور سرنوشت مدیریتی دوستی یا در هرمزگان ادامه می‌یابد یا به گفته برخی‌ها دولت چهاردهم برای این استاندار اصولگرا سِمت جدیدی را در نظر گرفته است.

حقیقتاً آنچه دنبال کنندگان فضای سیاسی استان را به تنگ آورده مطرح‌شدن گزینه‌ها و سناریوهای مختلف برای آتیه عمارت سفید استانداری است. دولت چهاردهم در تعدادی از استان‌ها با انتخاب استاندار بومی، اولین گام جلب رضایت مردم را برداشت اما اینکه اجرای همین رویکرد در هرمزگان به کلاف پیچیده‌ای تبدیل‌شده است حُکما جای سؤال دارد و منطقی نیست که همه‌چیز را پای بلبشوی سیاسی درون استان نوشت؛ انتخاب استاندار شایسته و ترجیحا بومی کم‌ترین مطالبه هرمزگانی است. هرمزگانی‌ها نیز انتظار دارند چکیده پیاده‌سازی گفتمان و سیاست‌های دولت چهاردهم را شاهد باشند و اگر خط کش کارآمدی و وفاق در دولت چهاردهم، وضعیت کنونی استان هرمزگان است که وااسفا.
 

روزنامه صبح ساحل

img
دیدگاه ها (0)
img