29

آذر

1403


22 آذر 1403 07:55 0 کامنت

قانونی که اعتراض و انتقاد بسیاری از نخبگان و فعالان اجتماعی و حتی علما و مسئولین و مردم خصوصا جامعه زنان در سراسر کشور را در پی داشت. قانونی که به عقیده برخی از کارشناسان به منظور فشار بر دولت نوپای پزشکیان تصویب شده است. دولتی که به جای رقابت و یکه تازی دست دوستی و وفاق و همدلی به سوی همه‌ی رقبا دراز کرده است. سؤالی که در اینجا مطرح است و باید از رای‌دهندگان به این قانون پرسید مصادیق مجرمانه‌ای که در حال حاضر و بر طبق قانون بیش از دو هزار عنوان است چرا به جای حذف یا اصلاح هر روز افزایش می‌دهيم به طوری که هر ایرانی که شب سر بر بالین می گذارد یا هر روز که چشم باز می‌کند مجرمی است که باید تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد؟ چنین شهروندی از نظر روحی و روانی چه وضعیتی دارد؟ هر کس که پشت بام منزلش دیش ماهواره قرار دارد مجرم است. 

 

استفاده از فیلترشکن برطبق قانون جرم است و باید استفاده کننده آن مجازات شود.هر دختر نه ساله‌ای اگر شال یا روسری‌اش از سرش افتاد و موهایش آشکار شد مجرم است و باید با آن برخورد کرد؟از صدر اسلام یعنی زمان رسول الله و خلفا و ائمه کدام حاکم برای کشف حجاب بانوان حد و جریمه و مجازات تعیین کرده است؟ در حال حاضر غیر از حکومت خودخوانده طالبان که یک خوانش افراطی از اسلام و مذهب دارند کدام کشور اسلامی با مسئله حجاب این میزان بر زنان و دختران که نیمی از بدنه جامعه را تشکیل می‌دهند سختگیری می‌کنند؟ آیا اولویت الان کشور تصویب و اصرار بر اجرای قانون عفاف و حجاب است؟ مگر نه این است که اکنون کشور شدیدا به آرامش و همدلی و همراهی مردم با حاکمیت نیاز دارد.

 

 آیا اجرای چنین قانونی این اعتماد و همدلی و همراهی را خدشه‌دار نمی‌کند؟ فشارهای اقتصادی امان مردم را بریده و کارد را به استخوان رسانده است و جامعه تحمل فشار و شوک اضافه‌ی دیگری ندارد. تمام شواهد، قرائن و دلایل متقن نشان می‌دهند این مصوبه، ضد امنیت عمومی، ضد اعتماد اجتماعی و ضد روابط مردم و دولت است و بسترساز تنش و نارضایتی در جامعه است. مسئولین محترم نصایح دلسوزانه بسیاری از عقلا و بزرگان و علما را بشنوید و اصراری بر قانونی که قطعا اجرای آن در حال حاضر به صلاح مملکت نیست نداشته باشید.

 

روزنامه صبح ساحل

img
دیدگاه ها (0)
img