"عبدالعلی صاحب محمدی" اعلام کرد؛

قطار بندرعباس از مسير روسيه به اروپا وصل مي شود



"عبدالعلی صاحب محمدی" و "ولادیمیر یاکونین" دراین دیدار بر تسریع اتصال راه آهن ایران ، جمهوری آذربایجان و روسیه و همچنین مشارکت روسیه در برقی کردن خط آهن بافق تهران و دوخطه کردن آن و برقی کردن خط آهن صوفیان به رازی در آذربایجان شرقی تاکید کردند. با اجرای این طرح قطار بندرعباس از مسیر روسیه به اروپا متصل خواهد شد . معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن پس از دیدار با همتای روس خود در مصاحبه با خبرنگاران گفت: کوتاه کردن مسیر راهگذرشمال-جنوب از مسایل مشترک سه کشور روسیه ، ایران و جمهوری آذربایجان است که با ساخت 375 کیلومتر خط آهن قزوین - رشت - آستارا و اتصال آن به آستارای جمهوری آذربایجان و سپس به روسیه این راهگذر به بهره برداری می رسد. صاحب محمدی افزود : با اجرای این طرح مشترک بندرعباس به روسیه و اروپا وصل می شود که فرصت خوبی برای گسترش حمل کالا و مسافر در منطقه است . مدیرعامل شرکت راه آهن گفت : با روسیه در زمینه طرح برقی کردن راه آهن بافق - تهران و دوخطه کردن آن و همچنین برقی کردن خط آهن صوفیان به رازی نیز مذاکره و توافق شده است.

وی گفت: طرح برقی کردن خط آهن تبریز - آذرشهر نیز از جمله طرح هایی است که با مشارکت راه آهن روسیه در آستانه بهره برداری قرار دارد . مدیرعامل راه آهن همچنین با اشاره به استقبال سرمایه گذاران خارجی در کنگره بین الملی راه آهن روسیه برای مشارکت در طرح های ریلی ایران گفت : مطابق با سند چشم انداز 20 ساله که 16 سال آن باقیمانده است 16 هزار کیلومتر خط آهن در کشور باید ساخته و متناسب با آن ناوگان توسعه داده شود . صاحب محمدی گفت : اجرای این برنامه مستلزم 80 تا 90هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در صنعت ریلی جمهوری اسلامی ایران است که بخشی از آن از طریق سرمایه گذاران خارجی و همچنین از منابع داخلی تامین و اجرا خواهد شد . ولادیمیر یاکونین مدیرعامل راه آهن فدراسیون روسیه هم در این دیدار با اشاره به روابط خوب و دوستانه روسیه و ایران گفت : روسیه علاقمند به مشارکت در طرح های راه آهن ایران است . وی افزود : طرح تبریز-آذرشهر با همکاری روسیه در مرحله پایانی است و با ایران برای اجرای چندین طرح مشترک ریلی در حال مذاکره هستیم.

مدیرعامل راه آهن روسیه ادامه داد: تکمیل راهگذر ریلی شمال - جنوب دستاوردهای اقتصادی مهمی برای کشورها و منطقه دارد و روسیه فعالانه پیگیر اجرای آن است . یاکونین گفت : چشم انداز تردد کالا از راهگذر ریلی شمال - جنوب سالانه 25 میلیون تن کالا است و ما اطمینان داریم مشارکت خوبی میان روسیه و ایران در اجرای این طرح وجود خواهد داشت . مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی همتای روس خود و به منظور شرکت در کنگره بین المللی راه آهن روسیه به مسکو سفر کرده است . در این کنگره بیش از 3 هزار نفر از مدیران و کارشناسان ارشد راه آهن و صنایع وابسته به آن از روسیه و 15 کشور منطقه و جهان به مدت دو روز درباره اهمیت توسعه راه آهن به عنوان بهترین نوع حمل و نقل عمومی و مزیت های مختلف آن بحث و تبادل نظر می کنند. روسیه با داشتن بیش از 85 هزار کیلومتر راه آهن گسترده ترین شبکه ریلی را در جهان دارد و 12 درصد خطوط ریلی جهان در این کشور است.

 

 

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها