اجتماعی
اختلاف نظر و بگو مگو در میان پدر و مادرها، یک امر کاملا طبیعی و عادی است اما در درجات مختلف ممکن است این مشاجرات اوج گرفته و فرزندان شاهد دعوای جنجالی والدین خود باشند.
اختلاف نظر و بگو مگو در میان پدر و مادرها، یک امر کاملا طبیعی و عادی است اما در درجات مختلف ممکن است این مشاجرات اوج گرفته و فرزندان شاهد دعوای جنجالی والدین خود باشند. دیدن مشاجره والدین تجربه سختی برای فرزندان است زیرا این رفتارها میتواند آسیب جدی به روحیه و روان فرزندان بخصوص درسنین نوجوانی وارد کند.
برخی از فرزندان دعوای پدر و مادر را مبنی بر دوست نداشتن یکدیگر تلقی می کنند و یا اینکه فکر می کنند ممکن است این بگومگوها به طلاق و جدایی بیانجامد. در این میان سوالی که بیشتر فرزندان در ذهن دارند این است که آیا می توانند جلوی این مشاجرات را بگیرند و بهترین رفتار در قرارگیری چنین موقعیت هایی برای کنترل اوضاع چیست؟در جواب این سوال باید گفت اگر نمیتوانید شرایط را مدیریت کنید و راهی برای خاتمه دعوا بیابید بهتر است هنگامی که پدر و مادر به شدت عصبانی هستند و باهم بحث می کنند اصلا دخالت نکنید. شما نباید قاضی برای دعواهای والدین خود باشید.
در دعواها و بحث های والدین بی طرف بمانید و در کانون بحث ها قرار نگیرید. وظیفه شما داوری نیست. حتی اگر یکی از والدین سعی می کند نظر شما را بپرسد و شما را به مشاجره بکشاند، صادقانه بگویید که نمیخواهید طرف یکی از والدین باشید.اگر مشاجره اوج گرفت و احساس منفی به شما وارد می شود می توانید محل را ترک کنید به اتاقی دیگر بروید یا اینکه در هوای آزاد قرار بگیرید .دور ماندن از شنیدن صحبت های نامناسب حین دعوا میتواند آرامش از دست رفته تان را بازگرداند. اگر در منزل ،محل مناسبی نمی یابید به خانه یکی از آشنایان بروید تا حال روحی تان مساعد شود. اگر نمی توانید خانه را ترک کنید راهی برای حفظ آرامش خود پیدا کنید راههایی مانند گوش دادن به یک موسیقی آرامش بخش بوسیله هدفون و یا تماشای یک فیلم .
این کار باعث می شود که زمان سریع تر بگذرد و شما متوجه دعواها و مشاجرات نشوید. در مشاجرات والدین هیچ گاه خود را سرزنش نکنید. این گونه فکر نکنید که شما عامل اختلافات هستید. شما هرگز آنها را وادار به دعوا نکرده اید و نخواستید که آنها با هم بجنگند. آنها این کار را به خاطر اختلاف نظرات و گاهی لجبازی و سرکشی انجام می دهند.
این چیزی است که آنها آموخته اند و شما اصلا تقصیری ندارید.با والدین خود صحبت کنید به آنها بگویید دیدن مشاجرات آنها شما را پریشان می کند. گاهی اوقات والدین حتی از تاثیر دعواهای خود بر فرزندانشان آگاه نیستند. شما میتوانید هنگامی که مشاجره والدین تمام شد احساسات خود را به والدین بگویید. سعی کنید با حفظ آرامش از تحریک کردن احساسات منفی پدر و مادر نسبت به شرایط، از بروز احساس گناه جلوگیری کنید زیرا هدف شما کمک به بهبود روابط والدینتان است .
روزنامه صبح ساحل
نظرسنجی
اخبار مرتبط
خانه های بدون سقف دختران فراری
موبایلها خواستنیتر از تلویزیون برای کودکان
والدین مطلقهای که قصد ازدواج مجدد دارند، بخوانند
سرويس هاي مدارس پريدند
زوج درمانی و استفاده از روانشناس و مشاور جهت بهبود روابط
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
مجمع انتخاب رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی هرمزگان؛ مفضل با کسب ۲۴ رای برای چهار سال دیگر در سمت خود ابقا شد
معاونت توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان: طرح ورزش در آبادی را در روستاهای کم برخوردار هرمزگان گسترش می دهیم
بیش از ۹ هزار قطعه سکه طلا در مرکز مبادله ایران معامله شد
آتشسوزی یک مغازه دوچرخه فروشی در قشم مهار شد
رئیس اداره ورزش و جوانان بندرخمیر: برگزاری منظم لیگهای فوتبال میتواند سطح کیفی مسابقات را افزایش دهد
محکومیت ۴ باشگاه لیگ برتری/ لیدر استقلال یک سال محروم شد