03

آذر

1403


اجتماعی

11 تیر 1397 07:46 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی - جلسه شرای شهر بندرعباس که هفته گذشته با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه انسانی شهرداربندرعباس برگزار شد همراه با حواشی‌های مختلفی بود.

چهارشنبه‌ششم تیرماه در پنجاه و نهمین جلسه شورای  شهر بندرعباس ، هنگامی که معاون برنامه ریزی و توسعه انسانی شهرداربندرعباس در گزارشی در خصوص وضعیت نیروی انسانی شهرداری عنوان کرد که هیچ نیروی شرکتی در شهرداری بندرعباس در پست‌های حساس حضور ندارد و بنده خود نسبت به این موضوع حساس هستم ، با واکنش تند بواشه، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس مواجه شد و با ذکر نمونه‌هایی این صحبت سالاری را خلاف واقع دانست و عنوان کرد: بنده این حرف را خلاف واقع می دانم و باید این موضوع هرچه زودتر روشن شود.

در ادامه  وقتی معاون شهرداربندرعباس اعلام کرد که هیچ نیرویی در سال 96 و 97 به شهرداری بندرعباس اضافه نشده است، با واکنش تند بواشه و جراره، اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس روبه‌رو شد و سالاری را به ارائه آمارهای اشتباه متهم کردند . 

دیروز نیز در شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس بازهم اسماعیل بواشه بر صحبت های هفته گذشته خود تاکیدکرد.این عضو شورای شهر گفت :  باید تمام استخدامی‌های شهرداری با نظارت شورا باشد.

به گزارش ایسنا،  وی با بیان اینکه برخی رسانه‌ها فرافکنی می‌کنند، افزود: این افراد در شهرداری و جذب نیرو منافع دارند زیرا در جلسه قبل شورای اسلامی شهر بندرعباس صحبت من نیروهای تنظیف و پاکبانان و کارگران نبود و نیست.

وی با اشاره به اینکه همین‌جا اعلام می‌کنم که اصلاً روی صحبت من با آنان نبوده است چون من همیشه حامی این عزیزان بوده و هستم، تصریح کرد: در جلسات مختلف برای حقوق این افراد تلاش کرده‌ام، همه می‌دانیم اگر یک روز این عزیزان در شهر نباشند چه می‌شود. 

بواشه ادامه داد: بحث من آقازاده‌هایی است که در زمان انتخابات در راستای اهداف شخصی و سیاسی جذب شهرداری می‌شوند، باید تمام استخدام‌ها با نظارت شورا باشد و حداقل جوانی که در هیچ باند سیاسی نیست و پارتی ندارد، بتواند استخدام شود.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با اشاره به اینکه از استاندار به‌عنوان شخص اول استان می‌خواهم همتی کرده و به‌طورجدی در بحث شهرداری ورود کند تا مسائل و مشکلات شهرداری حل شود، اضافه کرد: در جلسه گذشته سؤالاتی مطرح شد که نماینده شهرداری پاسخ‌هایی داد که قانع نشدم و آن توهین به شعور من، شورا و مردم بود به همین دلیل من مدارکی آورده‌ام. 

نماینده شهرداری در خصوص اظهاراتش باید از شورای شهر و مردم عذرخواهی کند.وی در تشریح این مدارک، عنوان کرد: 130 نفر نیرو دریک سال گذشته جذب شهرداری شده است، سازمان بازیافت 43 نفر، فاوا دو نفر، فرهنگی ورزشی یک نفر، بازآفرینی 3 نفر، حمل‌ونقل 15 نفر، سیما منظر شهری 11 نفر، آتش‌نشانی  3 نفر، منطقه سه 8 نفر، مرکزی 18 نفر، منطقه یک 17 نفر، منطقه دو و آرامستان جذبی نداشته‌اند .

بواشه با بیان اینکه علاوه بر این‌ها حتی نیروهای شرکتی که جذب‌شده‌اند در مناطق کار می‌کنند یعنی نیرو به‌عنوان تنظیف جذب‌شده اما کار دفتری در مناطق می‌کند یعنی تغییر وضعیت صورت گرفته است، تصریح کرد: یک روز در هفته مشخص کنیم و اگر می‌خواهیم هزینه‌های هنگفت حقوق را کاهش دهیم در سازمان‌ها تک‌تک نیروها را چک کنیم، از این 120 نفر حداقل یک‌چهارم غیربومی هستند.

این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد: وقتی نماینده شهرداری در حضور ما و مردم غیر صادقانه حرف می‌زند، باید از ما و مردم عذرخواهی کند در غیر این صورت طرح سؤال از شهردار را مطرح می‌کنم.

شهرداری‌ها در ایران علم‌دار فساد هستند

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه متأسفانه شهرداری‌ها در ایران علم‌دار فساد هستند، تصریح کرد: مفسد اقتصادی ضد اسلام است و نباید آن را جناحی کرد، باید خود را به‌عنوان اعضای شورا مورد سؤال قرار بدهیم و دولت هم باید مثل تمام دنیا، مالیات شهری را به شهرداری‌ها واگذار کند.

پرویز سالاری نیز در شصتمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس، با بیان اینکه رانت‌های خبری باعث اوج گرفتن ارز می‌شود، افزود: ارز یک‌شبه همین‌طوری بالا نمی‌رود جز اینکه از رانت استفاده شود، یکی از مشکلات کشورمان همین رانت‌ها است، مقام معظم رهبری 17 سال پیش فرمان 8 ماده‌ای برای مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر کرد اما کمیسیون اصل 90 چه‌کاری برای مبارزه با مفاسد اقتصادی کرد؟

وی با اشاره به اینکه فاسد اقتصادی اصلاح‌طلب و اصولگرا نمی‌شناسد، اضافه کرد: مفسد اقتصادی ضد اسلام است و نباید آن را جناحی کرد، یک سوزن به خودمان بزنیم یک جوالدوز به دیگران ما اعضای شورا برای رانت‌خواری‌هایی که در شهرداری‌ها هست چه کرده‌ایم، دستگاه‌های اجرایی باید مفسدان را معرفی کنند.

سالاری ادامه داد: بر اساس مطالعات پژوهشی صورت گرفته، کشورها سه دسته‌اند 53 درصد مسئله اقتصاد برایشان چالش است، 29 درصد درجا زده‌اند و فقط 18 درصد توانسته‌اند در مبارزه با فساد موفقیت نسبی داشته‌اند که علی‌رغم تبلیغات منفی علیه کشورمان، ایران جز این کشورها است.

این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال 2009 نمره 18 و در سال 2016، نمره 30 دریافت کرده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه شهرداری‌ها در ایران علم‌دار فساد هستند، این نکته به این مطلب برمی‌گردد که از سال 62 که شهرداری‌ها از بودجه کشور خط خوردند، نبود درآمد پایدار باعث شده به تراکم فروشی، شهر فروشی و تغییر کاربری‌ها روی‌آورند.سالاری با اشاره به اینکه برخی دستگاه‌ها از پرداخت عوارض خودداری می‌کنند، اضافه کرد: باید خود را به‌عنوان اعضای شورا مورد سؤال قرار بدهیم و دولت هم باید مثل تمام دنیا، مالیات شهری را به شهرداری‌ها واگذار کند.

وی با بیان اینکه تراکم فروشی در شورای فنی و توافقات اتفاق می‌افتد از طرفی پرونده‌های قطور به نتیجه نمی‌رسد به شهرداری مرکزی ارجاع داده می‌شود اما آن‌ها حضور پیدا نمی‌کنند، خاطرنشان کرد: بسیاری از ساختمان‌های دولتی نه‌تنها عوارض نداده‌اند و پروانه ساخت ندارند بلکه حتی سند هم ندارند، برابر بند 18 ماده 77 که نظارت مراکز بهداشت بر اساس این ماده است، چرا بیمارستان شهید محمدی را که فضای سبز دارد مدام در همان منطقه کلنگ می‌زنند و درختان را قطع می‌کنند و ساختمان می‌سازند، مگر دیگر زمین نداریم؟!حال با اتفاتقات پیش آمده و افشاگری عضو شورای شهردر خصوص استخدام ها  ، مردم منتظرند پایان این دوئل را ببینند .

دیدگاه ها (0)
img