اقتصادی
مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از ارتقا زیرساخت های حمل و نقل ریلی این منطقه عظیم اقتصادی خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از 92 هزار واگن در این منطقه تخلیه شد.
مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از ارتقا زیرساخت های حمل و نقل ریلی این منطقه عظیم اقتصادی خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از 92 هزار واگن در این منطقه تخلیه شد.
حسن خلج طهرانی در تشریح این خبرگفت: با تعامل سازندهی شکل گرفته بین اداره کل راه آهن هرمزگان و شرکتهای مستقر در منطقه ویژهی خلیج فارس، شاهد کاهش هزینههای حمل و نقل و به تبع آن اقتصادی تر شدن محصولات تولیدی بوده ایم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس درباره عملکرد این بخش اظهار کرد: سال ۱۳۹۶ ، تعداد ۷۷ هزار۸۰۷ واگن در منطقه تخلیه شد که این آمار در سال گذشته به ۹۲ هزار و ۳۳۸ واگن ارتقا پیدا کرد.
وی با اشاره به ثبت متوسط تخلیه ۳۲۰ واگن در روز در منطقه ویژه خلیج فارس، تصریح کرد: وزن هر واگن قریب به ۵۵ تن است که عملیات تخلیهی این واگنها توسط همکاران مستقر در منطقه و همچنین کارکنان راه آهن صورت میپذیرد.
خلج طهرانی در ادامه درباره میزان تخلیه و بارگیری محصولات صادراتی از تنها اسکله مکانیزه کشور نیز گفت: در سال گذشته شاهد تخلیه و بارگیری 5.2 میلیون تن محصول بودیم که 3.2 میلیون تن شامل محصولات معدنی و 1.9 میلیون تن هم شامل محصولات فراورده های نفتی بود.
وی تاکید کرد: توسعه حمل و نقل ریلی نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارد و طی دو سال گذشته شاهد افزایش تعداد واگنها بوده ایم.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
هدف قرار گرفتن یک کشتی نزدیک عمان
بازی، جایی میان اندوه و خاطره
با آغاز فروش بلیت قطارهای مرداد سامانه از دسترس خارج شد
هیچگونه دستور تخلیه یا هشدار رسمی در چابهار صادر نشده است
نرخ پارکینگ مرز مهران ۶۰ هزار تومان تعیین شد
ریشهدوانی در پوشش قرارداد
گافره؛ خنکای دستساز جنوب
برهوت گردشگری
زیستن در کرانهی نامعلوم
انتظار پشت نازلها
راز بقا در رکود اقتصادی
فرزانه حیدری در قاب تاریخسازی والیبال نشسته بانوان ایران
پایان وهم جنگ کمهزینه
مقدمات سناریوی گستردهتر
آب شیرین کن بونجی جاسک وارد مدار شد