کمبوسه در سال ۱۳۹۷ در ۷۰۰ نسخه به چاپ رسید و پشتکوهی این مجموعه شعر معاصر ایران خود را به دخترش «سوترا» تقدیم کرده است.
«آغاز انقراض»، «ماه خونی و مرد مست»، «جادوگر سابق»، «اتفاق میافتد»، «مده آ، آمده با زخم هایش»، «عبور از آتش با هفده کلمه ی مجروح»، «از خنده پرهیز کن»، »به چارراهها اعتماد مکن»، «توآغاز شبی»، «کنسرت هار»، «هزارها»، «تعمیر شب»، «کشتن یک پروانه»، «زخم سال»، «زنها»، «الفاتحه مع صلوات»، «با نهایت تاسف شما دو تا فرشته اید»، «کشف رازی»، «بگو اووشن»، «عصر برف و خروس»، «مرثیه محمد بخشی»، «شعر درغیاب موهای تو» و «شعر سخت» از مجموعه شعرهای این کتاب ۱۰۳ صفحه ای است.
روایت در شعرهای کمبوسه از حرکت بین استعارهها شکل میگیرد و منطق عبور از یک استعاره به استعاره دیگر اغلب به صورت تداعی دال به دال است و در این شکل از فرم شعر تداعی آوایی روایت شعر را پیش میبرد.
به شکار من بیا پیش از آن که پروانه شوم
پیش از آن که بدانم زن های زیبای جنوب دریا را هوایی می کنند
وقتی تن به آب می دهند
من برای مردن در دست های تو زاده شدم....
جادوگر سابق
یا در مجموعه شعر جادوگر سابق نیز فاصله میان این سطرها صدای شرشر باران است یعنی با خواندن هر سطر صدای شرشر را میشنوید و بعد میروید سراغ سطر جدید
من دارم توی این کفش ها پیر می شوم
و تو داری باران را بهانه می کنی
سوراخ شدن چتر سرخ ات را بهانه می کنی
نداشتن ماشین شخصی است را بهانه می کنی
گیر نیامدن تاکسی توی خیسی هوا را بهانه می کنی
گیر دادن مادرت توی باران بیرون نرو را بهانه می کنی
....
ندیدن من بهانه نمی خواهد
کافی است پشت ات را به آینه بکنی و بگویی:
اجی مجی لاترجی،
پوف.
درباره نویسنده
ابراهیم پشتکوهی متولد سال ۱۳۵۵ زاده بندرعباس است و دارای مدرک درجه ۲ هنری (معادل لیسانس) و کارگردان تئاتر و نمایشنامه نویس برگزیده استان هرمزگان و کشور است.
«تنها سگ اولی می داند چرا پارس می کند مکبث» موفقترین اقتباس ایرانی پشتکوهی از نمایشنامه «مکبث» ویلیام شکسپیر است که در بیش از ۱۰ کشور به صحنه رفت و جوایز بینالمللی متعددی را کسب کرده است.