رییس مجتمع آموزش عالی میناب گفت: با توجه به ظرفیتها و توانمندی موجود و سند راهبردی این مجتمع آمادگی لازم جهت تبدیل به دانشگاه سواحل مکران به مرکزیت شرق هرمزگان را دارد.
رییس مجتمع آموزش عالی میناب گفت: با توجه به ظرفیتها و توانمندی موجود و سند راهبردی این مجتمع آمادگی لازم جهت تبدیل به دانشگاه سواحل مکران به مرکزیت شرق هرمزگان را دارد.
به گزارش صبح ساحل به نقل از ایرنا، عباس مرادی عصرسه شنبه درجمع خبرنگاران اظهارداشت: مجتمع آموزش عالی میناب ظرفیتی درشرق استان است که نیاز به معرفی بیشتر و بهتر دارد تا مردم و دستگاه های اجرایی ضمن آگاهی از این ظرفیت بتوانند از آن استفاده کنند.
وی افزود: نقش رسانه ها و فعالان حوزه اطلاع رسانی در معرفی مجتمع آموزش عالی میناب بسیار مهم و ضروری است.
وی ادامه داد: آموزش عالی در استان هرمزگان در قالب دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و دیگر مراکز آموزش عالی توسعه پیدا کرده ولی در شرق هرمزگان آموزش عالی که بتواند مبنای شکل گیری یک دانشگاه مستقل و دارای ساختاری نظیر هیات علمی، آزمایشگاه و ماموریت گرا باشد تنها مجتمع آموزش عالی میناب است.
وی به تشریح روند شکل گیری دانشگاه و مجتمع اشاره کرد و اظهار داشت:مجتمع آموزش عالی میناب ابتدا دانشکده بود و سپس به مجتمع که شامل حداقل دو دانشکده است ارتقا پیدا کرد و بعد از این که به سه دانشکده رسید به یک دانشگاه با ساختار تعریف شده تبدیل می شود.
وی اضافه کرد: این ظرفیت تحت عنوان دانشکده کشاورزی میناب پایه ریزی شده بود که سپس با اضافه کردن دانشکده مهندسی و علوم کاربردی و تدوین و تصویب سند راهبردی توسعه مجتمع در هیات امنا وزارت علوم مجتمع آموزش عالی میناب شکل گرفت.
رئیس مجتمع آموزش عالی میناب اظهار داشت: برای هموار شدن مسیر توسعه مجتمع نیاز به سند راهبردی توسعه و نقشه راه بود که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم این نقشه را بپذیرد بنابراین یکی از اقدامه های اساسی ما تدوین سند راهبردی توسعه مجتمع آموزش عالی میناب بود که در افق پنج ساله تدوین شده است.
مرادی تصریح کرد: با گذشت دو سال از آن، اکنون مجتمع آموزش عالی میناب دارای دو دانشکده شامل دانشکده کشاورزی و دانشکده مهندسی و علوم کاربردی است و تعداد اعضا هیات علمی برابر این افق به ۴۰ نفر باید برسد که امسال در مهرماه به ۱۴ نفر می رسد.
مرادی بیان کرد: در افق پنچ ساله تعداد رشته های این مجتمع نیز به ۲۰ رشته باید برسد که اکنون هفت رشته است.
وی، ایجاد کلینیک گیاه پزشکی برای خدمات رسانی به مردم و پژوهشکده مکران در سیریک را از برنامه های کلان مجتمع آموزش عالی میناب عنوان کرد و افزود: این مهم نیز در سند راهبردی توسعه مجتمع دیده شده و با جدیت در حال پیگیری است.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
بهره برداری از سد زیرزمینی در سندرک
نوزاد مینابی با شکستگی مادرزادي زانو، به دنيا آمد
نخستین بندر تجاری هرمزگان، در انتظار فعال شدن
استاندار: اقدامات اداره کل نوسازی مدارس قابل تقدیر است
کشف یک گور دسته جمعی عجیب در میناب
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد
محاسبه حقوق و دستمزد وظیفه کدام قسمت است؟
قبض های نجومی برق در انتظار مشترکان پرمصرف
تیم فوتبال هفت نفره ایران فینالیست جام جهانی شد
مرزهای شلمچه و چذابه ۲ روز تعطیل می شوند
افزایش ۷۵۰درصدی نرخ عوارض آزادراه تهران-قم در یک شب؛ انتقادات به تصمیمات ناعادلانه ادامه دارد