اجتماعی
راهاندازی سامانه سپند بهمنظور ثبتنام دانشآموزان برای دریافت خدمات سرویس مدارس و افزایش تنها ۱۵ درصد نرخ این سرویسها در بندرعباس بسیاری شرکتهای ارائهدهنده سرویس را بدقول و خانوادهها را سرگردان کرده است.
راهاندازی سامانه سپند بهمنظور ثبتنام دانشآموزان برای دریافت خدمات سرویس مدارس و افزایش تنها ۱۵ درصد نرخ این سرویسها در بندرعباس بسیاری شرکتهای ارائهدهنده سرویس را بدقول و خانوادهها را سرگردان کرده است.
به گزارش صبح ساحل به نقل از ایسنا، افزایش ۱۵ درصدی نرخ سرویس مدارس در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در صد و سی و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس در حالی تصویب شد که پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس رد شد.
گفتنی است آخرین افزایش نرخ سرویس مدارس در سال ۹۴ به مقدار ۴۰ درصد بوده و پسازآن تا سال ۹۸ هیچ افزایشی صورت نگرفته است، به نظر میرسد با توجه به افزایش تورم و هزینههای جاری مثل استهلاک خودرو این افزایش ۱۵ درصدی موجب نارضایتی رانندهها و عدم همکاری آنها با شرکتها شده است.
یکی از والدین دانشآموزان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: متأسفانه شرکتهای ارائهدهنده سرویس مدارس طرف قرارداد با سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس با اینکه با والدین قرارداد بستهاند و حتی مبلغی را هم دریافت کردهاند هنوز سرویسی برای دانشآموز تعیین نکردهاند و میگویند راننده نداریم و فعلاً منتظر باشید.
وی افزود: ظاهراً رانندهها به علت پایین بودن نرخ سرویس مدارس حاضر به همکاری با شرکتها نیستند و درواقع این اتفاقات به دنبال سامانهای که امسال آموزشوپرورش راهاندازی کرده رخ داده است.
این ولی دانشآموز خاطرنشان کرد: این وضعیت ما را دچار سرگردانی کرده و موجب به هم خوردن برنامهریزی روزانه ما شده و هرروز برای جابجایی فرزندانمان به مدرسه و منزل با مشکلات زیادی مواجه هستیم.
یکی از مدیران شرکتهای تعاونی ارائهدهنده خدمات سرویس مدارس در بندرعباس نیز در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: به دلیل تعیین نرخ پایینتر از انتظار با ریزش رانندگان به دلیل بهصرفه نبودن هزینه کرایهها مواجه هستیم و همین موضوع سبب عدم ارائه خدمات مورد انتظار والدین شده است.
مدیر دفتر حملونقل دانشآموزی سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس نیز در گفتوگو با ایسنا، عنوان کرد: اطلاعرسانی به دانشآموزان باید توسط اداره آموزشوپرورش و اطلاعرسانی به رانندگان و شرکتها توسط سازمان حملونقل صورت بگیرد.
حبیب آرامش تصریح کرد: ما کار خود را انجام دادیم و مشکلاتی که برای ثبتنام وجود داشت را حل کردیم اما اطلاعرسانی به خانوادهها از طریق آموزشوپرورش ضعیف صورت گرفت.
وی ادامه داد: حتی مدارس که باید کار ثبتنام دانشآموزان را در سامانه انجام میدادند، این کار را انجام ندادند؛ وقتی خانوادهای ثبتنام میکند و میخواهد مدرسه را در سامانه مشخص کند و مدرسه در سامانه ثبت نشده چگونه میتواند فرآیند را تکمیل کند؟
مدیر دفتر حملونقل دانشآموزی سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس اضافه کرد: این مسئله باعث سردرگمی خانوادهها و ضایع شدن حق رانندهها و خانوادهها شده است.
آرامش در خصوص راهکار حل این مشکل بیان کرد: کارگروهی برای سرویس مدارس به ریاست مدیرکل آموزشوپرورش هرمزگان وجود دارد که این کارگروه باید فعالتر عمل کند.
کارشناس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان نیز در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: وقتی شرکتها مجوز میگیرند باید زیرساختها و شرایط لازم برای احراز را داشته باشند که سازمان حملونقل بار و مسافر باید ارزیابی کند و به شرکتی مجوز دهد که ظرفیتهای اولیه را داشته باشد.
اسحاق شیرینکام افزود: وقتی سازمان شرکتی را تائید و به آموزشوپرورش ابلاغ میکند و شرکت اعلام میکند سرویس ندارد ایراد کار از ما نیست.
وی تصریح کرد: امروز کارگروه ماده ۱۸ با حضور مدیرکل آموزشوپرورش هرمزگان، پلیس راهور استان، رئیس شورای ترافیک استان، رئیس سازمان حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس، رئیس شورای شهر و فرماندار برگزار میشود و در کارگروه در این خصوص تصمیمگیری میکنیم.
کارشناس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان عنوان کرد: تاکنون حدود ۸۰ درصد سرویس دانشآموزان انجام میشود و تعدادی که باقیماندهاند امروز برایشان تصمیمگیری میشود.
شیرینکام با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ شرکت تعاونی خدمات حملونقل درونشهری طرف قرارداد ما هستند، خاطرنشان کرد: کارگروههای حملونقل مدارس نیز برای رسیدگی به وضعیت سرویس مدارس باید در مدارس تشکیل شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر انتخابات انجمن در حال برگزاری است و درحالیکه ما باید به انتخابات بپردازیم تمام هموغممان سرویس مدارس شده است.
کارشناس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان بیان کرد: در هر مدرسهای که انتخابات انجمن اولیا و مربیان برگزار شود، نمایندگان اولیا مشخص شوند و هرکدام از این اولیا میتوانند در یکی از این کارگروهها شرکت کنند، یکی از مهمترین کارگروهها حملونقل است که تمام تصمیمات و مشکلات حوزه حملونقل مدارس در آن موردبررسی قرار میگیرد.
یک عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس پیشازاین در صد و سی و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرده بود: در سالهای گذشته هیچگونه رضایتمندی از سرویس مدارس از جانب آموزشوپرورش، رانندگان، خانوادهها و راهنمایی و رانندگی وجود نداشته و با افزایش و عدم افزایش نرخ کرایه سرویسها هم مسائل تغییری نکرده است.
رضا حیدری زاده بیان کرد: شورا آنطور که باید به مسئله سرویس مدارس نگاه نکرده و تبدیل به محلی برای تصویب نرخها شده است و این در حالی است که کاری برای رفع دغدغه اصلی خانوادهها انجام نشده است.
وی ادامه داد: سؤال این است که چه کسی بر نرخ کرایهها، قراردادها، عملکرد شرکتها و کیفیت و امنیت سرویسدهی به دانشآموزان ناظر است؟ هر سه ارگان سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس، اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان و راهنمایی رانندگی مسئولیت این موضوع را به عهده نمیگیرند.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس اضافه کرد: در سالهای گذشته شاهد تعداد بالای دانشآموزان در سرویس مدارس بودهایم اما کسی نمیداند باید این موضوع را توسط کدام متولی پیگیری کند؛ باید تکلیف روشن شود که چه کسی متولی و پاسخگوی این مسئله است و سهم آموزشوپرورش، سازمان حملونقل، راهنمایی و رانندگی، شرکت ارائهدهنده خدمات حملونقل، مدرسه و راننده از قراردادها چقدر است؛ یک نهاد باید مسئولیت دانشآموز را به عهده بگیرد.
به گزارش ایسنا، انتظار میرفت پیش از آغاز سال تحصیلی هماهنگیها و اقدامات لازم در این خصوص صورت میگرفت تا دانشآموزان و والدینشان دچار سرگردانی نشوند، حال باید ببینیم پس از تشکیل جلسه کارگروه ماده ۱۸ در اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان سرانجام این ماجرا به کجا ختم میشود.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
عزاداری سنتی هرمزگان با حضور هئیت های مذهبی شهرستان رودان در حرم مطهر رضوی
از فعالیت های زیرساختی تولید علم در هرمزگان حمایت می کنیم
میزان مرگ مادران باردار هرمزگانی کاهش یافت
13مجروح حاصل سوانح جاده ای تعطیلات آخر هفته گذشته
مشاهده عقاب دریایی نادر پالاس
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
محاسبه حقوق و دستمزد وظیفه کدام قسمت است؟
قبض های نجومی برق در انتظار مشترکان پرمصرف
تیم فوتبال هفت نفره ایران فینالیست جام جهانی شد
مرزهای شلمچه و چذابه ۲ روز تعطیل می شوند
افزایش ۷۵۰درصدی نرخ عوارض آزادراه تهران-قم در یک شب؛ انتقادات به تصمیمات ناعادلانه ادامه دارد
ثبتنام متولدین سال ۱۴۰۲ برای دریافت سهام رایگان آغاز شد