اجتماعی
در شبانه روز گذشته ۴۷ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۹۴۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
به گزارش صبح ساحل، از دیروز تا امروز (چهارشنبه، ۱۱ اسفند)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۲۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۲۷۲ نفر از آنها بستری شده اند.
به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۷۵ نفر رسید. در شبانه روز گذشته ۲۰۳ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند؛ بر این اساس مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۷ هزار و ۲۶۷ نفر رسید.
طبق آمار تا کنون ۶ میلیون ۶۷۸ هزار و ۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۴ هزار و ۶۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۶۲ میلیون و ۹۳۰ هزار و ۱۴۷ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۱۴۷ نفر دُز دوم و ۲۳ میلیون و ۳۵۶ هزار و ۳۷۲ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۱ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۶۶۶ دُز رسید.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
پزشك متخلف تحت تعقیب قانونی قرار گرفت
هرمزگان پیشرو در حذف مالاریای بومی است
هرمزگان پيشرو در حذف مالاريای بومي است
هرمزگان آماده اجرای برنامه پزشک خانواده است
کابوس تب کنگو به هرمزگان رسید
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار