در فاصله ده روز به برگزاری جام جهانی قطر، سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از لغو سفرهای دریایی ایران برای جام جهانی خبرداد.
در فاصله ده روز به برگزاری جام جهانی قطر، سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از لغو سفرهای دریایی ایران برای جام جهانی خبرداد.
قطر که از ابتدا با چالش اسکان مواجه بود، گویا بندر دوحه را به یک سری از کشتیهای کروز اختصاص داده که قرار است در این بندر پهلوگیری کنند. پیشبینی شده که حدود ۱۲ هزار تخت در این کشتیها قرار دهند تا مسافرانی که تماشاگر بازیها هستند بتوانند در این هتلهای دریایی پذیرش شوند. قرار بود کشتیهای ایران به بنادر الرویس و حمد قطر بروند که بهعلت بعد مسافتی که تا بندر دوحه دارند، الرویس حدود ۱۵۰ کیلومتر و حمد حدود ۲۵ کیلومتر از محل برگزاری مسابقات فاصله دارند، نهایتا قطر اعلام کرد اگر بخواهد کشتیهای ایرانی را در این بنادر پهلو دهد، نمیتواند وسیله نقلیهای برای انتقال مسافران به دوحه فراهم کند؛ در واقع به دلیل محدودیتهای مربوط به امکانات حملونقل زمینی، بنادر قطر نمیتوانند بهسمت دوحه سرویسدهی انجام دهند؛ از همین رو سفرهای دریایی از مبدا تمامی کشورها به قطر در بازه زمانی برگزاری جام جهانی لغو شد. با این حال «مجید علینازی»، معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از مذاکره معاون اول رئیس جمهور با امیر قطر برای از سرگیری سفرهای دریایی جام جهانی خبرداده و اعلام کرد که لغو سفرهای دریایی هنوز قطعی نشده است. البته حتی در صورت برقراری سفرهای دریایی، این تورنمنت ارزآوری و جذب گردشگر چندانی برای کشور نخواهد داشت. یکی از شانسهای ایران برای جذب گردشگر جامجهانی، قیمت مناسب اسکان در جزیره کیش بود، اما از این گزینه هم هیچ استقبالی نشده است. جامعه هتلداران ایران چند روز پیش اعلام کرد که تاکنون هیچ رزروی از سوی توریستهای خارجی نداشتهایم. دبیرکل جامعه هتلداران جزیره کیش با اشاره به اینکه در جذب یک تورسیم هم ناموفق بودیم، در بخش دیگری اظهار کرد که سایر همسایگان قطر در این زمینه بسیار موفق عمل کردند. در نهایت کسانی که به هر دلیل جا پیدا نکنند ممکن است به کشورمان بیایند(!) بنا بر آمارهای منتشر شده «دبی، به عنوان محبوبترین مقصد تماشاگران با اختصاص ۶۵ درصد از تعداد کل رزروهای انجام گرفته، ابوظبی با ۱۴ درصد، جده با ۸ درصد، مسقط با ۶ درصد و در نهایت مدینه با ۳ درصد بیشترین میزان استقبال تماشاگران جامجهانی از کشورهای اطراف قطر را به خود اختصاص دادهاند». با در نظر گرفتن این شرایط مشخص نیست مسئولان به چه چیز امیدوار هستند؛ «عزتالله ضرغامی»، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز پنجشنبه۱۹آبان ماه به منظور بهرهبرداری از کشتی سانی به هرمزگان سفر کرد. کشتی گردشگری سانی به منظور خدماتدهی به مسافرانی که قصد حضور در رقابتهای جام جهانی فوتبال را دارند، آماده سازی شده است. سوال این است؛ کدام مسافر؟ حتی از بلیطهای جام جهانی نیز استقبال چندانی نشده به گونهای که وزیر ورزش از بررسی علت این مهم خبر داده. وزیر گردشگری به جای بهرهبرداریهای نمایشی باید پاسخگوی این ناکارآمدی باشد.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
هدف گذاری جذب ۱۰میلیون گردشگر خارجی تا پایان امسال
اگر طرح زمستانه را جدی می گرفتیم، استان های جنوبی رونق می گرفت
وزیر میراث فرهنگی به موضوع کسبه آسیبدیده صنایعدستی معبد هندوهای بندرعباس ورود کرد
امکان پهلوگیری کشتی «سانی» در قطر منتفی شد
توضیح موزه فرش درباره فرشهای ناپدیدشده سعدآباد ؛ 2 تخته قالی نزد ماست
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار