29

آذر

1403


سیاسی

24 آذر 1403 07:56 0 کامنت

شکست طلسم استاندار بومی
این فعال سیاسی- اجتماعی گفت:«آشوری فرد بی نقصی نیست و نقدهایی به عملکرد او بوده اما تخریب‌ها و فشارهای عده‌ای، هرمزگان را از یک فرصت تاریخی محروم کرد و آن داشتن استاندار ویژه و معاون رئیس جمهور بود؛ بله جدا از نقدهایی که تعدادی از منتقدین به آقای آشوری دارند که بیشتر به برخی اطرافیان اوست اما اگر قائل به استاندار بومی باشیم آشوری یکی از گزینه‌های مهم بود. وزیر کشور خود اذعان کرد که اکثر کابینه دولت وی را می‌شناختند و بیش از ده نفر از هیات دولت در حمایت از وی سخن گفتند. از جهتی دیگر نیز  شخص رئیس جمهور که از دل مجلس به پاستور رفته  قطعا شناخت کافی از همکار قدیمی‌اش که سال‌ها عضو هیات رئیسه و کمیسیون امنیت ملی بوده داشته و دارد».
زارعی با بیان اینکه از همین رو اگر عده‌ای حمایت که نه فقط سنگ‌اندازی و جوسازی نمی‌کردند شاید اکنون آشوری استاندار ویژه و معاون رئیس جمهور بود، افزود:« قطعا با پتانسیل‌های استان استراتژیک هرمزگان  که با کمتر استانی قابل مقایسه است و با ارتباطاتی که حاصل دو دهه تجربه در بالاترین سطوح سیاسی است روند توسعه استان شتاب بیشتری می‌گرفت».

آشوری و آزمون مهم «نه گفتن»
این کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک گفت:« مردم و کنشگران استان امیدوارند که استاندار جدید با ارتباطاتی که در دولت دارد و تجربه و تحصیلات مرتبط با مدیریت استراتژیک بتواند هدایتگر مناسبی برای استان زرخیر هرمزگان باشد».
این فعال سیاسی- اجتماعی اضافه کرد:«انتظاراتی از آشوری می‌رود که مهم‌ترین آن کنار زدن برخی دائم المدیر است؛ با این کار فرصتی به مدیران جوان بومی، با انرژی و با برنامه بدهد. از مدیران، برنامه هدف‌گذاری و زمانبندی شده بخواهد؛ توان نه گفتن به برخی اطرافیان منفعت‌طلب خویش را داشته باشد. آشوری بیش از آنکه اصلاح‎طلب یا اصولگرا باشد «میانه‌رو» است و سبقه سیاسی او نشان می‌دهد که میانه‌رویی «محافظه کار» است که بی‌گدار به آب نمی‌زند. با این وجود اکنون اصلاح‌طلبان استان از او توقعاتی به خصوص در بحث انتصابات دارند که پیش‌بینی می‌شود کسب رضایت آن‌ها به این راحتی‌ها هم نباشد. علاوه بر این عده دیگری نیز با پیش کشیدن شعار وفاق به دنبال منصب خواهند بود که باید دید آشوری چگونه آن‌ها را مدیریت خواهد کرد. پیشنهاد می‌شود استاندار هرمزگان شاخص‌هایی چون تخصص، جوانگرایی، انگیزه و برنامه را در انتصابات خود مد نظر قرار دهد. تغییر نسل مدیریتی در بسیاری از حوزه‌ها نه تنها لازم که ضروری بوده و بدیهی است. استاندار واقف به این موضوع باشد که هیچ کس به تنهایی قادر به کسب موفقیت نیست و تیم همراه او نقش تعیین کننده‌ای در آینده کاری‌اش خواهند داشت. در مجموع مسیر انتصابات پر از تله است و جلب رضایت همگان ممکن نیست».

پارادایم کار رسانه‌ای
زارعی با بیان اینکه استاندار هرمزگان در نخستین گام لازم است وضعیت کنونی و واقعی استان را در بخش‌های مختلف اقتصادی، سلامت و اجتماعی و... برای مردم شفاف‌سازی، اولویت‌های کاری خود را بازگو، برنامه‌هایش برای عبور از چالش‌ها را بیان و چشم‌‌اندازی کارشناسی شده تعیین کند، عنوان کرد:« آشوری پنج دوره در مجلس شورای اسلامی حاضر بوده که در دوره‌های آخر مگر گزینشی ارتباط چندانی با رسانه‌ها نداشت؛ پیوست رسانه‌ای و تبیین فعالیت‌های صورت گرفته برای مردم، نقطه‌ای است که بسیاری با کم اهمیت جلو دادن یا نادیده گرفتن آن ضربه‌ خورده‌اند لذا ضروری است استاندار هرمزگان در سِمت جدید تغییر نگرشی اساسی در حوزه کاررسانه‌ای داشته باشد».

به خدمت گرفتن ظرفیت‌های اقتصادی
کارشناس ارشد مدیریت استراتژیک با تاکید بر اینکه هرمزگانی‌ها طعم وفاق و توانمندی نیروی بومی را زمانی می‌چشند که استاندار بومی با به خدمت گرفتن ظرفیت‌های اقتصادی هرمزگان در جهت بهبود رفاه مردم، رفع فقر و ناعدالتی اقدامات ملموسی انجام دهد، عنوان کرد:«در این خصوص «پررنگ کردن نقش و جایگاه جامعه محلی» در روند توسعه سواحل مکران از مواردی است که باید در اولویت کاری آشوری قرار گیرد. همچنین خارج کردن مناطق آزاد قشم و کیش از حیات خلوت، تشکیل کمیته یا کارگروه‌هایی برای حل مشکلات ضروری مانند قاچاق سوخت، بحران آب، فروچاله‌های دشت میناب؛ کارگروه‌هایی برای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و بهبود راه‌های استان؛ توسعه سواحل مکران که از طرف وزیر و شخص رئیس جمهور نیز مورد تاکید بوده و کمیته‌هایی مانند جذب سرمایه، کمیته اقتصاد دریا محور و پتانسیل‌های گردشگری با کمک دانشگاهیان، پژوهشگران و فعالین اقتصادی و فرهنگی استان؛ تداوم برقراری میز خدمت و سفرهای شهرستانی با خروجی‌های مشخص از اقداماتی است که می‌تواند در روند تحقق اهداف را تسریع کند».

نمایش کارآمدی
زارعی اظهار کرد:« زمانی در مجلس وزیری برای رای اعتماد از طرف دولت معرفی شد که اصالتی اصفهانی داشت و نمایندگان اصفهان همگی از طیف سیاسی مخالف او بودند اما همگی علی رغم اختلاف‌ها نه تنها به آن شخص رای دادند بلکه در مجلس برای رای آوردن همشهری خود لابی کردند. اتفاقی که در استان ما رخ داد برعکس بود و دلیل آن این است که عده کثیری فقط برای منافع شخصی خود چرتکه می‌اندازند و پشیزی به توسعه استان اهمیت نمی‌دهند». 
این فعال سیاسی- اجتماعی در پایان تاکید کرد:« همه ما هرمزگانی‌ها چه کسانی که به هر دلیل مخالف آمدن استاندار بومی بودند چه کسانی که موافق بودند و چه کسانی که در هیچ کدام از دسته‌ها نبودند باید به استاندار جدید کمک کنیم زیرا اکنون همه نگاه‌ها به عملکرد استانداری است که شکست وی شکست استان و همه هرمزگانی‌هاست و موفقیت استاندار بومی راه را برای بسیاری از مدیران استان برای رسیدن به جایگاه‌های ملی و فرا استانی باز می‌کند.» 

 

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img