مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت:

مردم برای حفظ سلامت خود به سلامتکده‌های طب ایرانی مراجعه کنند



مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نخستین و مهم‌ترین گام در سلامتکده‌ها حفظ سلامت افراد با ارائه مشاوره‌های سبک‌زندگی است و افراد پیش از ابتلا به بیماری به سلامتکده‌ها مراجعه کنند.

به گزارش صبح ساحل، «نفیسه حسینی یکتا»، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هدف طب‌ایرانی حفظ سلامتی با اصلاح سبک‌زندگی است. یکی از مجموعه‌های مهم و تاثیرگذار در این حوزه سلامتکده‌ها هستند که متخصصان طب ایرانی در زمینه حفظ تندرستی و مسائلی همچون شیوه غذا خوردن، رژیم غذایی، ساعت خواب، مقدار خواب، مزاج و دیگر مسایل مرتبط با سلامت مشاوره می‌دهند و علاوه بر آن در صورت نیاز در این مراکز اعمالی همچون ماساژ، بادکش، حجامت، فصد و زالو درمانی نیز تحت نظر پزشکان متخصص طب ایرانی انجام می‌شود.

وی افزود: طب ایرانی بر اساس مزاج افراد و شرایطی که در آن قرار دارند؛ توصیه‌های لازم را انجام می‌دهد بنابراین در سلامتکده‌ها نیز پزشکان طب‌ایرانی بر اساس مزاج فرد و شرایط خاص او توصیه و درمان انجام می‌دهند به عبارت دیگر نخستین و مهم‌ترین گام در سلامتکده‌ها، حفظ سلامت افراد با ارائه مشاوره‌های سبک‌زندگی بر اساس شرایط خاص هر فرد است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه نگاه پزشک تنها درمان بیماری فعلی افراد نیست تا با تجویز چند دارو مشکل وی را حل کند، اضافه کرد: در سلامتکده تخصصی طب ایرانی شرایط زندگی فرد، زمان خوابیدن و بیدار شدن، غذا و داروهای مصرفی، شغل همچنین طبع وی مورد بررسی قرار می‌گیرد و متناسب با آن، یک سبک زندگی مناسب برای وی تنظیم می‌شود که مواردی همچون تغذیه، ورزش، مسائل روحی و روانی را در برمی‌گیرد و در صورتی که فردی سلامت خود را از دست داده باشد به کمک شیوه‌های درمانی طب ایرانی، می‌توان سلامت را به وی بازگرداند.

وی افزود: پزشک متخصص طب ایرانی در صورت نیاز پس از گرفتن شرح حال‌ کامل و با توجه به داروهایی که بیمار مصرف می‌کند، برای وی دارو تجویز می‌کند و فرد را ملزم می‌کند تا بدون مشاوره پزشک معالج خود دارویی را قطع نکند همچنین در سلامتکده‌ها یک داروخانه فرآورده‌های گیاهی و داروهای سنتی وجود دارد که همه داروهای سنتی دارای مجوز سازمان غذا و دارو در آنجا موجود و در دسترس مردم است.

حسینی یکتا درباره تاریخچه افتتاح سلامتکده‌ها گفت: این مراکز با رویکرد حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها در سال ۱۳۸۶ در دانشکده طب ایرانی ایجاد شدند؛ اکنون نیز ۴۸ سلامتکده دولتی و ۱۹ سلامتکده خصوصی در حال ارائه خدمات به بیماران هستند و سال گذشته حدود ۳۲ هزار و ۳۴۴ بیمار توسط متخصصان طب ایرانی در سلامتکده‌ها و درمانگاه‌ها ویزیت شدند.

وی ادامه داد: همه افراد اعم از بیماران و افراد سالم می‌توانند از خدمات سلامتکده‌ها استفاده کنند و توصیه ما این است که افراد پیش از ابتلا به بیماری‌ها با مراجعه به این مراکز، خدمات مشاوره‌ای لازم را دریافت کنند تا سلامت آن‌ها حفظ شود.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها